Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

mail

Λάβαμε αυτά τα e-mail, και τα αναδημοσιεύουμε


Γεια σας,
Ένας νέος , γρήγορος , επαγγελματικός διαδικτυακός τρόπος να ενημερώσετε και να ενημερωθείτε να γνωρίσετε κόσμο του χώρου αλλά και να σας γνωρίσουν , εσάς ή την επιχείρηση σας .στο infactor μπορεις να βρεις ευκολα εργασια κανοντας φιλιες, μανατζερ εργοδοτες του χορου σας ευκολος τροπος να βρεις δουλεια.
Είναι το "σαλόνι"του κάθε καλλιτέχνη μοντέλου τραγουδιστή αλλά και θαυμαστή 
Δημιουργήστε δωρεάν το δικό σας προφίλ και προβάλλεται την επιχείρησή σας αλλά και το βιογραφικό σας ανταλλάξτε μηνύματα μιλήστε απευθείας με video κλήση. Δημιουργήστε φιλίες ανταλλάξτε ιδέες ανεβασετε βιντεο και πολλες φωτογραφιες προωθήστε τις δουλειές σας επιλέξτε συνεργάτες . Μια νέα πελατειακή σχέση ένας ξεχωριστός τρόπος επικοινωνίας με πρόσωπα που ίσως δεν θα σας γνώριζαν ποτέ .Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά να σας καλωσορίσουμε και να μας γνωρίσετε.
Γιατι εμεις δεν κοροιδευουμε…
Με εκτίμηση Infactor Team
WWW.INFACTOR.COM

24γράμματα.
Ηλεκτρονικό περιοδικό για τη Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό.
Η λέξη της εβδομάδας από τα 24γράμματα: Χρίστος ή Χρήστος; Τι σημαίνει η λ. Χριστός;
Παρουσίαση με λίγα λόγια: Χρίστος και Χρήστος: πρόκειται για δύο ομόηχες λέξεις, οι οποίες, συχνά, συγχέονται.
Το όνομα Χρίστος παράγεται από το χριστός (< κεχρισμένος < ο φέρων το χρίσμα < αρχ. ελλ. ρήμα: χρίω). Χρησιμοποιήθηκε ως επιθετικός προσδιορισμός της λέξης Ιησούς (Ιησούς Χριστός). Άρχικά, η λέξη “χριστός” προσδιόριζε οτιδήποτε έχει επαλειφθεί με μύρο ή αλοιφή και χρησιμοποιήθηκε για να μεταφραστεί η εβραϊκή λέξη masiha< Μεσσίας (: μτφ χριστός, ο αλειμμένος με ειδικό έλαιο, που προέβλεπε ο εβραϊκός νόμος για τους ιερείς). Έτσι η ελληνοεβραϊκή φράση Ιησούς Χριστός δηλώνει τον κεχρισμένο από το Θεό, τον Σωτήρα (πβ. Ιωάνν. 1,41: ευρήκαμεν τον Μεσσίαν, ό εστίν ερμηνευόμενον τον Χριστόν).24grammata.com Η λ. Ιησούς προέρχεται από την εβραϊκή Yesuah και είναι συντετμημένη μορφή του Yehosuah (μτφ: ο Γιαχβέ είναι σωτηρία). Το όνομα Χρίστος είναι η φυσική κατάληξη της λ. Χριστός (με αναβιβασμό τόνου. Η ελληνική λέξη Χριστός (< χρίω: αλειμμένος) είναι η πιο δημοφιλής λέξη στον πλανήτη, επειδή ονομάστηκε έτσι ο ιδρυτής της Χριστιανικής Θρησκείας (< Cristo, Christ, Crist, Христос, Kristu...). Η λέξη Χρήστος παράγεται από το ρήμα “χρη” και προσδιορίζει αυτόν που ζει με τους πρέποντες κανόνες, τον ηθικό, π.χ. “τα χρηστά ήθη” (Γιώργος Δαμιανός)
Για περισσότερα στο: 24grammata.com
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ τα “Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα” του Αλ. Παπαδιαμάντη
και άλλα 50 ψηφιακά βιβλία, αυστηρά επιλεγμένα από τα 24grammata.com (free ebooks)
Διαβάστε την εορταστική έκδοση του 24grammata.com με 32 νέα άρθρα (στις 3 πρώτες σελίδες)
για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Η Συντακτική Ομάδα του 24grammata.com σας εύχεται:
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
840 άρθρα στην ελληνική, αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική και ισπανική γλώσσα
Δείτε όλο το αρχείο από την “λέξη της εβδομάδας” αλλά και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα στη διεύθυνση www.24grammata.com. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για την εβδομαδιαία ανανέωση από τα 24γραμματα, στη διεύθυνση http://24grammata.com/?page_id=6.
24γραμματα© 2010. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Ανάπτυξη από τα 24γραμματα