Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Σύλλογος Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας - Ανακοίνωση Κατάληψης

Σύλλογος Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Ηγουμενίτσας - Ανακοίνωση
Από την Παρασκευή 10 Δεκέμβρη το Παράρτημα του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα τελεί υπό κατάληψη μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών. Μια απόφαση που εντάσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Φοιτητών, ενάντια στην απαξιώση και υποχρηματοδότησης της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενάντια στην εφαρμογή του Καλλικράτη στην Παιδεία,ενάντια στο νέο πολυνομοσχεδίο της υπουργού παιδείας.
Εναντιωνόμαστε στην πρόταση του προεδρου του ΤΕΙ Ηπείρου για τις συγχωνεύσεις σχολών που ως αποτελέσμα θα έχουν να κλείσει το Παράρτημα του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα και θα φέρει και την υποβάθμιση και απαξίωση των πτυχίων μας.
Το Σάββατο 11 Δεκέμβρη στις 8 η Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης διοργάνωσε εκδήλωση - συζήτηση για την εξέγερση του Δεκέμβρη το 2008 με προβολή αντίστοιχου ντοκυμαντέρ.
Την Κυριακή 12 Δεκέμβρη στις 5 το απόγευμα θα διοργανωθεί σύσκεψη φορέων στα ΤΕΙ όπου θα συζητηθεί τρόποι δράσης ενάντια στο κλείσιμο του ΤΕΙ
Την Δευτέρα 13 Δεκέμβρη στις 8 η Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης θα διοργανώσει συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου θα αναλυθεί και το πολυνομοσχεδίο της Υπουργού Παιδείας.
Την Τρίτη 14 Δεκέμβρη στις 12 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών για τον απολογισμό της έκβασης των κινητοποιήσεων καθώς και για την παραπέρα οργάνωση των κινητοποιήσεων.
Την Τετάρτη στις 15 Δεκέμβρη ο Σύλλογος Φοιτητών μετά από απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης συμμετέχει στην Γενική Απεργία που διοργανώνουν Γ.Σ.Ε.Ε. - ΑΔΕΔΥ.
http://e-igoumenitsa.gr/news/igoumenitsa/5789.html