Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία!!! Απίστευτη αγριότητα σε μωρά κουνελάκια!!!

Ακόμη το blog του θανάτου στον αέρα...12 μέρες μετράει σήμερα λειτουργίας!!!!Απίστευτη αγριότητα και σαδισμό σε μωρά κουνελάκια!
Απίστευτη αγριότητα και σαδισμό σε μωρά κουνελάκια!

http://www.kounelosfaxtis.blogspot.com/
Ποιό καθίκι έχει το θράοος και ανεβάζει τέτοια βίντεο! Περιμένουμε όλοι την παραδειγματική του τιμωρία!!
Μπορείς να το σκοτώσεις χωρίς να το βασανίσεις , όταν μέχρι να το σκοτώσεις του σπάς όλα τα πόδια αυτό είναι σαδισμός , αν θέλεις να μας δείξεις πως γίνετε ένα στιφάδο μπορείς να αγοράσεις κάτι απο κρεωπωλείο. Νομίζω ότι σκοπός σου είναι να δείξεις πόσο απολαμβάνεις την διαδικασία μέχρι να το σκοτώσεις. Πρίν με κρίνεις ,
παλαιοτερα ετρωγα κρεας, τωρα πλεον δεν τρώω κρέας , δεν εχω προβλημα με αυτους που τρωνε κρεας για να τραφουν , δεν είμαι πωρωμένος φιλόζωος ούτε όμως και σαδιστής. Ειμαι σιγουρος οτι εισαι εκπειδευομενο νεοναζιστικο εξαμβλωμα που βασανίζεις σκυλιά και γατιά και έχεις κι αλλά προσωπικά βίντεο με βασανισμό κι άλλων ζώων. Είναι γνωστο οτι τα κτηνη οι νεοναζιστες χρυσαυγιτες, εκπαιδευονται σαν υπανθρωποι που ειναι, να ειναι αδιαφοροι στον πονο! Εχουν κυκλοφορησει και αλλα βιντεο τα νεοναζιστικα γουρουνια, να καινε ζωντανες γατες μεσα σε κλουβια, και να μαχαιρωνουν δεμενους φιλικους μικρους αβοηθητους σκυλους! Μπορει να εχεις τους ασφαλιτες και το σφακιανακη μαζι σου, αλλα απο καπου θα το βρεις! Μεχρι να τα πληρωσεις, ολα τα σαδιστικα σου ενστικτα, καντε οσοι βλεπεται το βιντεο, αναφορα για την σελιδα στη google!!!

Κάντε καταγγελία στην Google για το http://www.kounelosfaxtis.blogspot.com/
http://www.google.com/support/blogger/bin/request.py?hl=en&contact_type=main_tos&blog_ID=&blog_URL=&rd=1
http://litlepost.blogspot.com/2010/12/20122010-0050.html
http://litlepost.blogspot.com/