Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι απειλές και οι τραμπουκισμοί των φασιστών για την υπόθεση του μετανάστη, συνεχίζονται

ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Δ.ΕΛΛΑΔΟΣ
από ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Δ.ΕΛΛΑΔΑ 4:27πμ, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΘΩΜΑΖΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
Στις 20/12/2010, οι μάρτυρες της υπόθεσης της απόπειρας δολοφονίας (του Κουρδου μετανάστη έξω από την Παραμυθιά στο βεντζινάδικο), καλούνται ξανα στον ανακριτη ηγουμενιτσας για καταθεση, πράγμα που δεν συνέβη, μιας και ο κούρδος μεταφραστής που είχε αρχικά αναλάβει την μετάφραση στην υπόθεση, μετά από τρομοκρατία που δέχθηκε από τσιράκια του θωμαζου, περί πυροβολισμού του, θανάτου του και τα λοιπά τέθηκε εκτός από τους αρμόδιους, όταν έγινε η καταγγελία των παραπάνω. έτσι λοιπόν, η ανάκριση αναβλήθηκε για το ίδιο απόγευμα, με νεο πλεον μεταφραστη.
τα γνωστα τσιρακια ήταν παλι εκει και έκαναν αισθητη την παρουσία τους με φωνες και βρισιες εναντιων των μεταναστων, των συντρόφων και των δικηγόρων που βρίσκονταν εκει.
τέλος οι άθλιοι είχαν το θράσος να ακολολουθήσουν προκλητικά τα αμάξια των συντρόφων που μετέφεραν τους μετανάστες, με αποτέλεσμα ένα είδος καταδίωξης μέσα στην πόλη.
στο σημειο αυτό να σημειωθεί πως ήδη στη δικογραφία προστέθηκε και βίντεο από καμερες της εγνατιας, όπου φαίνεται πως ο θωμάζος είναι στο βανάκι μάρκας WV, ενώ υποστήριζε οτι ήταν στη μερσεντες του(!).
να δούμε τώρα αν ο δημαρχος Σαγιάδας και δημοσιογράφος κυριος Μάστορας θα επιμείνει στο να δίνει άλλοθι και να υποστηρίζει το φασίστα.
ΑΙΣΧΟΣ. ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤV-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1240777





Νεκρός μετανάστης στην Ηγουμενίτσα
από ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 10:16μμ, Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010
ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΜΑΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ.ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΟΜΑΛΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΣΠΑΣΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΞΙ ΣΙΔΕΡΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ.ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΗΓΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΦΟΔΟ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ,ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΡΤΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΕΣ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΡΘΩΠΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΦΑΓΗΤΟΥ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ INDYMEDIA ΟΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1241042