Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη στην Αθήνα

Επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Χατζηδάκη στην Αθηνα
Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν τη μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας για την πανελλαδική απεργία της Τετάρτης. Μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες εργαζόμενοι, η πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», ενώ επίθεση από εξαγριωμένους διαδηλωτές δέχθηκε και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Χατζηδάκης.
Ο Κ. Χατζηδάκης βρισκόταν στην Πανεπιστημίου όταν τον εντόπισαν διαδηλωτές και του επιτέθηκαν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ο βουλευτής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ.

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 1:45 am Θέμα δημοσίευσης
a) den litzaristhke kaneis, apla mazepse merikes kales sfaliares
b) den ton edeiran marxistes, aganaktismenoi ergazomenoi kai anergoi pou den exoun ston ilio moira ton edeiran
c) Otan kaei to mpourdelo i mpei mesa o laos gia na apodosei laiki dikaiosynh, den prokeitai dystyxws na akolouthisei marxistikes analuseis h na deiksei kanena eleos

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 9:55 am Θέμα δημοσίευσης: e.h.
Απλως να προσθεσω κατι. Θεωρω οτι η ενεργεια του Χατζηδακη ηταν στημενη προβοκατσια εκ μερους του!!!! Δεν ειναι δυνατον να γινεται διαδηλωση, ο κοσμος να ειναι εξοργισμενος, και εσυ ο κλεφτης υπουργος Χατζηδακης, να βγαινεις βολτα μεσα στη διαδηλωση, δηθεν για να πας στο πολιτικο σου γραφειο!!!! Και να μην ξεχναμε, ο καθε κλεφτης υπουργος εχει την προσωπικη του ασφαλεια απο ντουλαπατους που δεν αφηνουν κανεναν, οχι να τον αγγιξει, αλλα ουτε να τον πλησιασει στα 10 μετρα! Και ο Χατζηδακης ετρωγε σφαλιαρες! Πως γινεται αυτο? Που αμα τον ειχαν παρει χαμπαρι πραγματικοι εργαζομενοι θα τον ειχαν κανει κομματια! Δεν θα εβγαινε ζωντανος απο τα χερια τους! Και αυτος εφυγε με μερικες σφαλιαρες και γρατζουνιες, για να κυκλοφορησει η φωτογραφια του σε ολα τα δυτικα πρακτορεια οτι ειχε αιματα?
Για ξεκολαται ορισμενοι!!! Που τρωτε αμασητο οτι σας σερβιρουν! Επιτεθηκαν λεει στο Χατζηδακη! Και αν του επιτεθοντουσαν πραγματικα, λετε να εβγαινε ζωντανος απο τα χερια τους? Μη τρελαθουμε κιολας τελειως!!!!
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=186597#186597