Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία : "Δέρνουν μετανάστες τα ΜΑΤ στην Ηγουμενίτσα".

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ"
ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
- ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ!!!
Η Παρακάτω καταγγελία έγινε από αναγνώστη.
Διαβάστε την πρωτα την καταγγελία:
ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΦΙΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΤΙΘΑΣΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ,ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΓΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ.
ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ,ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΣΥΧΑ ΑΠΟΨΕ.
ΔΕΙΡΑΤΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ
Δ.Ν.Τ ΑΥΤΟΙ?
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ!
ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΗΤΟΥΝ,
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
Η ΑΤΙΘΑΣΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΓΑ
Από την μεριά μας πήγαμε στο σημείο αμέσως όταν πληροφορηθήκαμε το γεγονός, χωρίς να δούμε οποιαδήποτε κίνηση τόσο στο λιμάνι όσο και στις γύρω περιοχές!!!
Και όταν λέω καμία κίνηση ακριβολογώ, αφού μας έκανε εντύπωση η έλλειψη των συνήθων μεταναστών που κυκλοφορούσαν στην περιοχή.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας, μας δήλωσε ότι καμία επαφή δεν υπήρξε με τους μετανάστες.
Το μόνο που άλλαξε είναι η σημαντική αύξηση του προσωπικού της Αστυνομίας στην είσοδο της Εγνατίας στο Λιμάνι, αφού την προηγούμενη ημέρα Τρίτη στο σημείο, το μοναδικό περιπολικό που ήταν στην περιοχή, δέχθηκε βροχή από πέτρες από πλήθος 350 μεταναστών, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπίζ του περιπολικού και να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που επέβεναν σε αυτό.
ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
http://892fm.blogspot.com/2010/12/blog-post_9487.html