Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κλείνουν οι εφορίες Παραμυθιάς και Φιλιατών!

Κλείνουν οριστικά 71 εφορίες στην επαρχία
Στη λίστα και οι εφορίες Παραμυθιάς και Φιλιατών
Άλλο ένα χτύπημα στο Νομό Θεσπρωτίας. Για να ερημώσει τελείως, για να μεγαλώσει η εγκατάλειψη!
Στην πλήρη αναδιάρθρωση του φοροελεγκτικού μηχανισμού προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών με την κατάργηση 71 εφοριών β΄ τάξης και τη συγχώνευση 30 εφοριών ορισμένες εκ των οποίων στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Σήμερα σε ολόκληρη την επικράτεια λειτουργούν 290 εφορίες, πολλές από τις οποίες εξυπηρετούν μικρό αριθμό φορολογουμένων
http://thesprotia-news.blogspot.com/2010/12/71.html




ΦΟΒΕΡΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΔΩΡΑ…ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ
Από ότι κυκλοφορεί , φεύγει η Εφορία, κλείνει το 628 τάγμα π., φεύγει το ΙΚΑ (πληροφορίες μιλάνε ακόμα και για κλείσιμο του Γηροκομείου!!!) και πάει λέγοντας. Μια σταθερή συνέχεια στην αφαίμαξη κρατικών υπηρεσιών που δραματοποιεί την ύπαρξης του παραμεθόριου Δήμου Φιλιατών. Μια ακόμη ¨ καυτή πατάτα¨ στα χέρια της νεοεκλεγμένης δημοτικής αρχής, πέρα από αυτές που τις αφήνει η απερχόμενη. Η αδιαμαρτύρητη στάση που κράτησαν οι δημοτικοί και νομαρχιακοί μας άρχοντες έως τώρα, για τις άλλες υπηρεσίες που έκλεισαν, Αγρονομείο, ΟΤΕ, κλπ δείχνει ότι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα που έχουν αυτές οι εξελίξεις για τον Δήμο Φιλιατών. Ας προσευχηθούμε λοιπόν στον Αϊ Βασίλης να τους φέρει σαν γιορτινό δώρο από ένα ζευγάρι…γυαλία, μπας και δουν την πραγματικότητα.
ο ελεύθερος σκοπευτής
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ
Όπως λέμε ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ… αφού από τις επόμενες εκλογές δεν θα αντιπροσωπεύονται με προέδρους ή παρέδρους ή όπως αλλιώς τους λένε, τα τοπικά διαμερίσματα- χωριά μας !
http://filiates.blogspot.com/2010/12/628.html