Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σουπερ/Μαρκετ Δήμας. Δείτε τι μας δήλωσαν οι εργαζόμενοι

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ S/M ΔΗΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ (+ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ)
Εργαζόμενοι-εργαζόμενες.
Εδώ και χρόνια η εργοδοσία των Σούπερ Μάρκετ ΔΗΜΑ έλεγε να στηρίξουμε την ¨αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ ΔΗΜΑ¨ να στηρίξουμε την ¨οικογένεια μας¨, δηλαδή τα κέρδη της εργοδοσίας και με τις δικές μας πλάτες να αυξάνει τις καταθέσεις του.
Σήμερα ζούμε την πραγματικότητα των λόγων τους, είμαστε απλήρωτοι από μισθούς και επιδόματα, ζούμε στην απόλυτη ανασφάλεια για τις δουλειές μας και το μέλλον και βιώνουμε καθημερινά την απειλή, την τρομοκρατία και τον ψυχολογικό εκβιασμό.
Σπέρνουν ψεύτικες ειδήσεις ανάμεσα μας για να μας διαιρέσουν και να μας κρατάνε όμηρους. Αυτό και μόνο δείχνει ότι φοβούνται τον συλλογικό κι οργανωμένο αγώνα μας.
Ο κάθε εργαζόμενος μόνος του είναι εύκολη λεία στις ορέξεις της εργοδοσίας.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
Έλα να παλέψεις στο πλευρό των συναδέλφων σου μαζί με το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσπρωτίας και τα σωματεία που στηρίζουν τον αγώνα σου.
Εδώ που έχουμε φτάσει δεν έχουμε τίποτα πια να χάσουμε.
Μην περιμένουμε δικαίωση από το κράτος και τους νόμους που έχουν χτίσει οι ίδιοι οι εργοδότες.
Η κίνηση που κάνει η εργοδοσία των Σούπερ Μάρκετ ΔΗΜΑ να αλλάξει επωνυμία όχι μόνο δεν θα μας λύσει το πρόβλημα αλλά θα επιτρέψει στην εργοδοσία να μας τινάξει από την πλάτη του σαν τσιμπούρια.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση απέναντι σε οτιδήποτε μας ετοιμάζει η εργοδοσία. Να μην υπογράψουμε τίποτα αν δεν έχουμε έρθει σε επαφή με το σωματείο μας.
Μόνο με την οργάνωση και την αλληλεγγύη με τους άλλους εργαζόμενους όλων των κλάδων μπορούμε να εξασφαλίσουμε το δικαίωμα μας στη δουλειά και τη ζωή.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΗΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠ/ΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
http://892fm.blogspot.com/2010/12/sm.html