Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Φεστιβάλ Αναιρέσεων του ΝΑΡ - ν. Κομμουνιστικη Απελευθέρωση στα Γιάννενα την Παρασκευή και το Σάββατο

Φεστιβάλ Αναιρέσεων από το Νέο Αριστερό Ρεύμα - νεολαία Κομμουνιστικη Απελευθερωση στα Γιάννενα την Παρασκευή και το Σάββατο 11 και 12 Ιουνίου
Στα Γιάννενα οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11/6 (7 μ.μ.) στο θεατράκι (Σκάλα) με συζήτηση σχετικά με την οικονομική κρίση, την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση απο την Ευρωπαϊκή Ενωση και την ανάπτυξη στο εργατικό κίνημα. Ομιλητής θα είναι ο Δ. Γράψας. Θα ακολουθήσει (9 μ.μ.) ομιλία του Μ. Ρίζου για τα 20χρονα του ΝΑΡ. Η βραδιά θα κλείσει με ρεμπέτικα από το συγκρότημα Λαϊκοί Δρόμοι.
Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για το νέο πολυνομοσχέδιο στην εκπαίδευση, με ομιλητές τη Ν. Ρέππα και τον Γ. Μπέτη. Στις 10.30 μ.μ. θα ανέβουν στην σκηνή τα συγκροτήματα Καινά Δαιμόνια, The Crossroad, The 2moreOz και Jezebel.
11 και 12 Ιουνιου θα πραγματοποιηθούν Φεστιβάλ των Αναιρέσεων και στη Θεσσαλονίκη στο Βόλο και στα Χανιά, ενω χθες Κυριακή 6/6 ολοκληρώθηκε το τριήμερο Φεστιβάλ των Αναιρέσεων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, που ξεκίνησε τις εκδηλώσεις.
ΠΡΙΝ