Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Άκτιο

Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Ακτιο
Αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο καταδίκης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Λιβύη, απαιτώντας την άμεση απεμπλοκή της χώρας διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ σε Αρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα με την συμμετοχή άλλων εργατικών και αγροτικών φορέων το Σάββατο 2 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ. στην ΝΑΤΟική βάση του Ακτιου.
Δυναμική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση έγινε προχθές Τρίτη στις 29/3 το βράδυ από το ΠΑΜΕ στην Ηγουμενίτσα. Εργαζόμενοι και νεολαίοι συγκεντρώθηκαν στον Πεζόδρομο και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους απαίτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να πάψει να στηρίζει και να συμμετέχει στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών. Να κλείσει η βάση του Ακτίου και οι άλλες ΝΑΤΟικές βάσεις, « να μην δοθεί ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».
Με απόφασή της η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων καταδικάζει την ΝΑΤΟική επέμβαση ενάντια στο λαό της Λιβύης απαιτεί να σταματήσει κάθε μορφή άμεσης ή έμμεσης εμπλοκής στον ληστρικό πόλεμο. Αντίστοιχες αποφάσεις πάρθηκαν επίσης από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ζίτσας στο νομό Ιωαννίνων, το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ του νομού Θεσπρωτίας.
http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=31/3/2011&id=13346&pageNo=12&direction=1