Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πεζοπορία-ξενάγηση στην αρχαία Γιτάνη-αρχαιολογικό μουσείο

Πεζοπορία-ξενάγηση στην αρχαία Γιτάνη-αρχαιολογικό μουσείο
Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιολογικών χώρων (σύλλογο που έχει φτιάξει το ΠΑΣΟΚ) διοργανώνει ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Γιτάνης καθώς και στο αρχαιολογικό μουσείο της Ηγουμενίτσας, σε συνδυασμό με πεζοπορία στις όχθες του ποταμού Καλαμά, διαδρομή με ξεχωριστή ομορφιά Αναλυτικότερα, την Κυριακή, 10 Απριλίου, 8:30 το πρωί θα γίνει συνάντηση στο αρχαιολογικό μουσείο της Ηγουμενίτσας, απ’ όπου θα μεταβούμε στον Παραπόταμο για να ξεκινήσει η πεζοπορία προς στην αρχαία Γιτάνη, διαδρομή ομαλή κι ευχάριστη, διάρκειας, περίπου, δύο ωρών.
Κατά την άφιξή μας στον αρχαιολογικό χώρο της Γιτάνης θα ξεναγηθούμε από τους αρχαιολόγους μας και στη συνέχεια, θα καταλήξουμε στο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης για τον δεύτερο κύκλο ξενάγησης, ώστε να συνδυαστούν τα αρχαιολογικά ευρήματα με τους τόπους που περπατήσαμε.
Δηλώσεις συμμετοχής, θα γίνουν την Πέμπτη 17:30-18:30 στο γραφείο του συλλόγου, στο ισόγειο του παλαιού Δημαρχείου. Κόστος συμμετοχής 3,00€ για τα μέλη και τους μαθητές-φοιτητές και 5,00€ για τους υπόλοιπους.
Σας περιμένουμε όλους!!!
(Συμβουλή: Προτιμήστε μακριά παντελόνια και φόρμες για την αποφυγή μικροτραυματισμών λόγω των διάσπαρτων χόρτων σε σημεία της διαδρομής.)
http://thesprotia-news.blogspot.com/2011/04/blog-post_3875.html