Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Καταγγέλουμε την δολοφονική ιμπεριαλιστική επέμβαση στη ΛΙΒΥΗ

  ΛΙΒΥΗ και Αριστερό Βήμα Διαλόγου (Πάτρας)


από ΕΑΜ 7:27μμ, Παρασκευή 1 Απριλίου 2011


Εμείς το ξεδιαλύναμε


Ο«ΔΙΑΛΟΓΟΣ»ΤΗΣΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Αυτή τη πρόταση-άποψη για τη δολοφονική ,ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη κατάθεσε ο σ. Κώστας Ροπαλίδης μέλος του ΕΑΜ, στην ιδρυτική συνέλευσητου Αριστερού Βήματος Διαλόγου στη Πάτρα.όπου παρά τη διάθεση πολλών συντρόφων να το συζητήσουν, οι «ιθύνοντες» των αριστερών οργανώσεων αρνήθηκαν και ω!! του θαύματος !το παρέπεμψαν στη διοικούσα επιτροπή κεντρικά του «Αριστερού βήματος διαλόγου»!!!


Έτσι δυστυχώς ανακαλύψαμε ότι ούτε αριστερό είναι ,ούτε βήμα διαλόγου, απλά λειτουργεί με «δημοκρατικό συγκεντρωτισμό»


ΠΡΟΤΑΣΗ


«Καταγγέλλουμε την δολοφονική ιμπεριαλιστική επέμβαση στη ΛΙΒΥΗ που εξελίσσεται σήμερα έξω και από τα πλαίσια της αισχρής δολοφονικής για το Λιβυκό λαό απόφαση του Ο.Η.Ε., με επικεφαλής τους Αμερικάνους, και συνοδοιπόρους τον Εγγλέζικο, και Γαλλικό ιμπεριαλισμό και συμπαραστάτες την Αραβική αντίδραση και τον ακραίο ισλαμικό φονταμενταλισμό. Καταδικάζουμε κάθε πολιτική ίσων αποστάσεων, γιατί νομιμοποιεί τηνιμπεριαλιστική επέμβαση και αδρανοποιεί όχι μόνο το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, αλλά ουδετεροποιεί υπέρ του ιμπεριαλισμού και τις πιο πλατιές δημοκρατικές μάζες. Εκφράζουμε ανεπιφύλακτα την στήριξή μας στον αγώνα της Λιβύης και του λαού της που αντιμετωπίζει τις ορδές του ιμπεριαλισμού όχι μόνο για τα δικά του συμφέροντα και ελευθερίες αλλά εξ αντικειμένου για τα συμφέροντα και τις ελευθερίες όλων των λαών της περιοχής. Καλούμε το λαό την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 6 μ.μ. σε αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση – διαδήλωση έξω από τη Βάση του Αράξου από την οποία εξορμούν οι δολοφόνοι του Λιβυκού λαού.»


Τέλος, χωρίς αλλά σχόλια τους αφιερώνουμε ένα στίχο του Μαγιακόφσκι:


“Του Μαρξ τον κάθε τόμο ανοίγαμε, όπως ανοίγουμε τις γρίλιες του σπιτιού, μα και χωρίς διαβάσματα εμείς το ξεδιαλύναμε σε ποια παράταξη να πάμε και να καταταχθούμε που.” Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο


(Η οργάνωση ΕΑΜ, είναι η οργάνωση του αείμνηστου δολοφονημένου καθηγητή το 1990 στην Πάτρα, Νίκου Τεμπονέρα, που δολοφονήθηκε από το παρακράτος της δεξιάς, επειδή υποστήριζε τους μαθητές του και τις καταλήψεις που έκαναν τότε, και μπήκε μπροστά να τους προστατέψει από τους παρακρατικούς, οι οποίοι τον σκότωσαν με σιδερολοστούς)


http://eamgr.wordpress.com/


http://litlepost.blogspot.com/2011/04/2-2011-1830.html