Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Επώνυμη Καταγγελία!

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
από * 12:27μμ, Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011
Ο λόγος που κάνω δημόσια και επώνυμα την καταγγελία αυτή είναι για να καταστήσω υπεύθυνες τις μαριονέτες της κρατικής ασφάλειας Ηγουμενίτσας για ό,τι συμβεί στο εξής που θα θέτει σε κίνδυνο εμένα τον ίδιο ή μέλη της οικογένειάς μου.
ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου 2011 εκατοντάδες χιλιάδες απεργοί διαδήλωσαν και συγκρούστηκαν με την αστυνομία έξω από τη βουλή αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα εκφράζοντας την οργή τους για την κυβέρνηση-δολοφόνο της ζωής και της ελπίδας ενός ολόκληρου λαού. Ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις δυνάμεις καταστολής, έναν ολόκληρο στρατό της… «δημοκρατίας» λένε - αλήθεια, ποια δημοκρατία έχει ανάγκη από τόση καταστολή;;;
Αυτός ο στρατός που καταστέλλει όλο και πιο συχνά , με όλο και πιο άγριο τρόπο τον «εχθρό» λαό, που στις τελευταίες μέρες του Ιούνη γέμισε την Αθήνα με τραυματίες, με παραλίγο νεκρούς, με χημικά, με προσαγωγές και συλλήψεις, στην τοπική εκδοχή του και σε αναλογία με τις τοπικές συνθήκες, την Πέμπτη 30/6/2011 το πρωί, σε κάποια γειτονιά της Ηγουμενίτσας χτύπησε το κουδούνι μου και προσπάθησε να ασκήσει την προσφιλή του μέθοδο τρομοκράτησης.
Φαίνεται ότι ούτε στην Ηγουμενίτσα η Ασφάλεια δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις πρακτικές χαφιεδότσουρμου ενάντια σε οποιαδήποτε έκφραση ανατρεπτικού λόγου και οποιαδήποτε προοπτική κοινωνικής απελευθέρωσης. Η δημόσια κοινωνική δράση μου και η στήριξή μου στο αριστερό κίνημα μάλλον ενοχλεί και γίνεται προσπάθεια να εμποδιστεί. Άλλωστε, δεν είναι άγνωστες και στον τόπο μας αρκετές ενέργειες παρόμοιου περιεχομένου και ηθικής (παράνομες προσαγωγές, αναίτιοι ξυλοδαρμοί, τσαμπουκάδες και απειλές σε ανθρώπους που θεωρούν χρέος τους να αντιστέκονται στην κρατική βαρβαρότητα).
Φυσικά και δε θα γίνει κατορθωτή η τρομοκράτησή μας. Φυσικά και θα συνεχίσω να αντιδρώ και να αντιτίθεμαι στο πλάι του κινήματος. Θα βρίσκομαι απέναντι στις κρατικές δολοφονίες, στα εργατικά ατυχήματα, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στις κακές συνθήκες εργασίας, στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στο ξεπούλημα του πλούτου του λαού στο κεφάλαιο, στο ρατσισμό, στο φασισμό και στην ξενοφοβία.
Ο λόγος που κάνω δημόσια και επώνυμα την καταγγελία αυτή είναι για να καταστήσω υπεύθυνες τις μαριονέτες της κρατικής ασφάλειας Ηγουμενίτσας για ό,τι συμβεί στο εξής που θα θέτει σε κίνδυνο εμένα τον ίδιο ή μέλη της οικογένειάς μου.
Πάνου Άγγελος
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1319300