Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αδίστακτη συκοφαντία για την Γιατρό του Κ.Υ. Ηγουμενίτσας

ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Πρόκειται για μια … «κυρία» η οποία εδώ και ένα μήνα περίπου, έχει προσβληθεί από τον ιό του συμπλέγματος αρρωστημένων συνδρόμων.
Τηλεφωνεί – πάντα με απόκρυψη – σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για να καταγγείλει δήθεν τη γιατρό του Κ.Υ. Ηγουμενίτσας, με πλούσιο παρελθόν Κοινωνικής προσφοράς, και μέλος της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Ηγουμενίτσας, πως … «ζητάει φακελάκι».
Επειδή τα τοπικά ΜΜΕ την πήραν «χαμπάρι» που λέει και ο λαός μας, αδίστακτη, όπως είναι όλοι οι αθεράπευτα ασθενείς τέτοιων ψυχοπνευματικών παθήσεων, τύπωσε στον Η/Υ φεϊγ – βολάν, συνεχίζοντας το έργο της κοινής συκοφαντίας.
Εύλογη είναι η αγανάκτηση, όχι μόνο των εργαζομένων στο Κ.Υ., οι οποίοι και έδωσαν στη δημοσιότητα σχετική ενυπόγραφη δήλωση – καταγγελία, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.
Έχουμε την άποψη πως αυτή η «κυρία» πρέπει οπωσδήποτε να «ανακαλυφθεί», η Πολιτεία έχει τα μέσα, αφού έχει αφήσει τηλεφωνικά ίχνη και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη για αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία ή τέλος πάντων, σε ειδικό Ίδρυμα που φιλοξενούν τέτοιους ασθενείς.
Η καταγγελία των εργαζομένων του Κ.Υ. Ηγουμενίτσας έχει ως εξής:
Οι κάτωθι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια του ανώνυμου συκοφάντη κατά της ιατρού του Κ.Υ. Ανδρεάδου Πολυξένης και ζητούμε την τιμωρία του.
http://892fm.blogspot.com/2011/07/blog-post_6813.html