Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ηγουμενίτσα. Η είσοδος δωρεάν... η έξοδος 10 ευρώ!!!

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ... Η ΕΞΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ!!!!
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ … ΚΑΠΕΛΟ!
ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Θέλησε και η Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας να προσφέρει «θέαμα» δίχως «άρτον» στους Δημότες της, για να μην κατηγορηθεί ως … απολίτιστη.
Έτσι, με βαριά καρδιά, αποφάσισε να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό, από το Ταμείο του Δήμου (δηλαδή από το υστέρημα των κατοικοδημοτών) προκειμένου να «αποζημιώσει» δύο «θιάσους» που θα έδιναν από μια παράσταση θεατρική υπαίθρια στο δασάκι της πόλης.
Πήραν λοιπόν οι γονείς τα παιδάκια τους, τα οδήγησαν στον χώρο των παραστάσεων, στήθηκαν αναμένοντας τον θίασο, που το χειροκρότησαν με την εμφάνισή του.
Χαρούμενα και με σχετική ικανοποίηση παρακολούθησαν το πρώτο μέρος του σεναρίου, όποτε έκθαμβοι έζησαν μια βίαιη διακοπή του και εμβρόντητοι άκουσαν τους υπευθύνους να … απαιτούν εισιτήριο δέκα (10) ευρώ!!!
Διευκρίνισαν δε πως όσοι δεν θα διέθεταν το ΔΕΚΑΕΥΡΩ, θα έπρεπε υποχρεωτικά να αποχωρήσουν!!!
Παρά τη γκρίνια των παιδιών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν και το υπόλοιπο της παράστασης, όσοι δεν είχαν μαζί τους το αντίτιμο του εισιτηρίου (10 ΕΥΡΩ το άτομο!) αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ταπεινωμένοι καθυβρίζοντας ονομαστικά όλα τα επώνυμα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Η οποία Δημοτική Αρχή, είτε γνώριζε την παγίδα του θιάσου, οπότε συνέπραξε μαζί του, είτε την αγνοούσε, αλλά δεν παρενέβη, δεν ένοιωσε την ανάγκη, όχι μόνο να αποζημιώσει όσους κατέβαλαν τα δέκα ευρώ, αλλά ούτε μια συγνώμη να ζητήσει.
Είπε κανείς τίποτε;
Μάλλον η Ντροπή και η Αξιοπρέπεια είναι άγνωστες σ’ αυτούς, ακόμη και σαν λέξεις.
http://892fm.blogspot.com/2011/07/10.html