Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κάλεσμα των κτηνοτρόφων για συμμετοχή στον αποκλεισμό του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

Κάλεσμα των κτηνοτρόφων για συμμετοχή στον αποκλεισμό του λιμανιού της Ηγουμενίτσας
Κάλεσμα σε όλους τους νέους, κτηνοτρόφους, εργαζόμενους και φορείς της ευρύτερης περιοχής του Νομού Θεσπρωτίας αλλά και όλης της Ηπείρου να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου και από ώρα 19:00 μ.μ. έως 22:00 μ.μ., απευθύνουν οι κτηνοτρόφοι της «Δωδώνης».
Οι κτηνοτρόφοι διεκδικούν να διατηρήσει το χαρακτήρα της η Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία και να συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με τις ιδρυτικές καταστατικές της δεσμεύσεις, δηλαδή να στηρίζει το εισόδημα των παραγωγών γάλακτος και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου.
«Η ‘ΔΩΔΩΝΗ’ είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και όχι της ΑΤΕ Bank, η οποία ως κρατική τράπεζα την περίοδο, που ιδρύθηκε η ‘ΔΩΔΩΝΗ’, αποτέλεσε απλώς ένα εργαλείο άσκησης πολιτικής από την πολιτεία στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας. Έχει κερδίσει πολλά μέχρι σήμερα η ATE Bank με τη συμμετοχή της στη ‘ΔΩΔΩΝΗ’ από τον ιδρώτα και το μόχθο των κτηνοτρόφων και των εργαζομένων. Τώρα, όμως, πρέπει να αφήσει έξω από τους σχεδιασμούς της κάθε σκέψη για ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση
http://thesprotia-news.blogspot.com/2011/07/blog-post_2266.html