Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας τα περί δηλητηρίασης αλλοδαπών

Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας τα περί δηλητηρίασης αλλοδαπών
14/1/2011 14.21
«Δεν υπήρξε τέτοιο κρούσμα ομαδικής δηλητηρίασης μεταναστών καταγεγραμμένο στα περιστατικά του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άρτας», δήλωσε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρος, στον οποίο απευθυνθήκαμε (www.ixotisartas.gr) προκειμένου να εξετάσουμε αν υπάρχει και σε πιο βαθμό αλήθεια σε όσα μεταφέρονται από χθες μέσω αναφορών και δημοσιευμάτων σε ΜΜΕ των Αθηνών και στο διαδίκτυο, περί ομαδικής δηλητηρίασης εξαθλιωμένων μεταναστών στην Άρτα που χόρτασαν την πείνα τους με μολυσμένη από ποντικοφάρμακο γάτα.
(14/1/2011)
Ωστόσο η είδηση όπως αναφέρεται σε διαδικτυακό σάϊτ ενημέρωσης, μεταφέρθηκε από πρωινή εκπομπή καναλιού και μέχρι χθες το μεσημέρι είχε προκαλέσει πλήθος τηλεφωνημάτων και στα γραφεία των τοπικών ΜΜΕ από πολίτες.
Η ιστορία που μεταφέρεται αναφέρει ότι μετανάστες έφαγαν γάτα η οποία στο μεταξύ είχε φάει νεκρό από ποντικοφάρμακο ποντίκι και όλοι τους βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Άρτας όπου τους έγινε πλύση στομάχου.
Ενδεχόμενα θα πρέπει να εξετάσουν το θέμα της παραπληροφόρησης οι τοπικοί φορείς, ενώ σίγουρα η πολιτεία εκείνο που αφορά στην πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών διευθύνσεων.
http://e-igoumenitsa.gr/news/epirus/5942.html