Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Άρτα. Μετανάστες πήγαν στο νοσοκομείο επειδή έφαγαν δηλητηριασμένη γάτα

Αρτα: Μετανάστες πήγαν στο νοσοκομείο επειδή έφαγαν δηλητηριασμένη γάτα!!
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 15.29
Την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μετανάστες, να τρώνε γάτες και σκύλους για να μην πεθάνουν της πείνας, αναδεικνύει ένα νέο τραγικό περιστατικό.
Σύμφωνα με την εκπομπή του Alter «Εδώ και τώρα», μετανάστες που ζουν στην Άρτα, σκότωσαν μία γάτα και στη συνέχεια την έφαγαν.
Αργότερα όμως οι αλλοδαποί άρχισαν να αισθάνονται... ενοχλήσεις και αφόρητους πόνους που τους έστειλαν στο νοσοκομείο.
Εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια... Οι μετανάστες είπαν πως είχαν φάει μία γάτα, η οποία όπως διαπιστώθηκε είχε φάει νεκρό ποντίκι, το οποίο είχε φάει ποντικοφάρμακο.
Οι αλλοδαποί υποβλήθηκαν σε πλύση στομάχου και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.
http://e-igoumenitsa.gr/news/epirus/5937.html




Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας τα περί δηλητηρίασης αλλοδαπών
14/1/2011 14.21
«Δεν υπήρξε τέτοιο κρούσμα ομαδικής δηλητηρίασης μεταναστών καταγεγραμμένο στα περιστατικά του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άρτας», δήλωσε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρος, στον οποίο απευθυνθήκαμε (www.ixotisartas.gr) προκειμένου να εξετάσουμε αν υπάρχει και σε πιο βαθμό αλήθεια σε όσα μεταφέρονται από χθες μέσω αναφορών και δημοσιευμάτων σε ΜΜΕ των Αθηνών και στο διαδίκτυο, περί ομαδικής δηλητηρίασης εξαθλιωμένων μεταναστών στην Άρτα που χόρτασαν την πείνα τους με μολυσμένη από ποντικοφάρμακο γάτα.
(14/1/2011)
Ωστόσο η είδηση όπως αναφέρεται σε διαδικτυακό σάϊτ ενημέρωσης, μεταφέρθηκε από πρωινή εκπομπή καναλιού και μέχρι χθες το μεσημέρι είχε προκαλέσει πλήθος τηλεφωνημάτων και στα γραφεία των τοπικών ΜΜΕ από πολίτες.
Η ιστορία που μεταφέρεται αναφέρει ότι μετανάστες έφαγαν γάτα η οποία στο μεταξύ είχε φάει νεκρό από ποντικοφάρμακο ποντίκι και όλοι τους βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Άρτας όπου τους έγινε πλύση στομάχου.
Ενδεχόμενα θα πρέπει να εξετάσουν το θέμα της παραπληροφόρησης οι τοπικοί φορείς, ενώ σίγουρα η πολιτεία εκείνο που αφορά στην πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών διευθύνσεων.
http://e-igoumenitsa.gr/news/epirus/5942.html