Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Περί ΔΝΤ

Περί ΔΝΤ
Το όλο σκηνικό με την είσοδο του ΔΝΤ στα οικονομικά της Ελλάδας αποφασίσθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο Καβούρι απ'τη Λέσχη Builderbeurg, όπως και η προσφυγή στις κάλπες τον Οκτώβρη, προκειμένου τα μέτρα που θα ρθουν να χρίζουν φρέσκιας λαικής εντολής με την διεξαγωγή προηγουμένως Εθνικών Εκλογών.
Απλώς αποφάσισαν ότι λόγω, των "πράσινων" ΜΜΕ, είναι ευκολότερο να εφαρμοστούν τα μέτρα με ΠΑΣΟΚ. Το ήξεραν στη Ν.Δ αλλά προτήμισαν να πετάξουν την καυτή πατάτα. Αλήθεια, πόσο τίμιο είναι αυτό?
H χώρα δεν έχει ανάγκη ούτε το ΔΝΤ, ούτε καν να δανειστεί λεφτά. Λεφτά έχει. Απλώς οι κυβερνητικοί μας κοροϊδεύουν!
Οπως είπε και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου
Συνεντευξη Παπανδρεου.
Υπενθυμιζει οτι η Ελλαδα παραμενει στις 25 πλουσιοτερες χωρες του κοσμου, ως προς το κατα κεφαλιν εισοδημα, και τριακοστη δευτερη πλουσιοτερη σε απολυτο μεγεθος. Επισης επιχειρει να αντιστρεψει το μεγαλο ερωτημα "που πηγαν τα λεφτα?"



Ερώτημα ενός
Υπάρχει λύση για τον Δανεισμό της Ελλάδας.
H Ελληνική κυβέρνηση δημιουργεί μια τράπεζα με όνομα " Τράπεζα για την Ελλάδα". Κάθε ένας από εμάς μεταφέρει εκεί τις καταθέσεις του. Συνολικά υπάρχουν καταθέσεις αξίας 1,3 τρισεκατομμύριων Euro σε όλες τις Τράπεζες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή (ποσό που υπερκαλύπτει τις ανάγκες δανεισμού.) Το επιτόκιο που δίνουν αυτή την στιγμή οι Τράπεζες σε εμάς. είναι από 1,5 - 2% και πολλές φορές ακόμα λιγότερο. H " Τράπεζα για την Ελλάδα" μπορεί να δίνει τόκο 3%. Δηλαδή εμείς οι ίδιοι δανείζουμε την Ελλάδα με τόκο 3%. Ακόμα και με 2% μπορούμε να βάλουμε εκεί τις καταθέσεις μας αφού πρόκειται για εθνικό ζήτημα. Οι ξένες Τράπεζες ζητούν τόκο αυτή τη στιγμή 5 - 7 % για να δανείσουν την Ελλάδα. Μπορεί να τολμήσει κάτι τέτοιο η Κυβέρνηση; Ή θα αφήσει τις Τράπεζες να διαλύσουν την Ελλάδα; Σίγουρα κάποιες Ελληνικές Τράπεζες θα καταστραφούν αλλά μπρος στην οικονομική καταστροφή ολόκληρης της Ελλάδας;
Απάντηση
Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο, για τον απλούστατο λόγο ότι η Ελλάδα δεν χρωστάει, δεν είναι χρεωμένη, και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα!!! Απλώς η όλη προπαγάνδα περί χρεωκοπίας γίνεται, για να μας βάλουν στο χέρι, να μας χώσουν στο ΔΝΤ, που έχει καταστρέψει όποια χώρα έχει πάει, επειδή η Ελλάδα τους έχει μπει στο μάτι. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι ενώ στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και την αμερική, με τον εναν η άλλο τρόπο έχει εφαρμοσθεί ο νεοφιλελευθερισμός, όπως αποκαλείται ο νεοσυντηρητισμός από τους οπαδούς του, που έχει βυθίσει τους λαούς στη φτώχεια και την ανέχεια, στην Ελλάδα μέχρι τώρα την έχουμε γλυτώσει.