Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Κυνηγετικός Σύλλογος Μαργαριτίου. Να μην περάσει ο αγωγός από την Πέρδικα και να καταστραφεί έτσι το περιβάλλον!

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ : «ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ»
Επειδή τελευταία ο κόσμος συμπεριφέρεται «περίεργα», ως αναφορά την αντιμετώπιση των πολιτικών. Οι πολιτικοί επίσης «περίεργα» ως αναφορά την αντιμετώπιση των δημοσίων πραγμάτων και των πολιτών κι επειδή θέλουμε να προλάβουμε μερικούς ξερόλες και κατευθυνόμενους, λέμε ότι ΔΕΝ φανήκαμε από το πουθενά. Είμαστε ένας σύλλογος 250 μελών. Άρα 250 οικογένειες από Σύβοτα, Πέρδικα, Μαζαρακιά, Καρτέρι, Μαργαρίτι, Παλιόκαστρο, Καταβόθρα, Ελευθέριο, Μορφάτι, Σπαθαράτι, Αγ. Κυριακή, Πάργα, Ανθούσα, Αγιά. Άνθρωποι που πέρα από τη χειμερινή δραστηριότητά μας με το κυνήγι – συνταγματικά κατοχυρωμένο για τους «ευαισθητούληδες» -, είμαστε άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, άνθρωποι με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας κι όχι μόνο, άνθρωποι που παλεύουμε μαζί με όλους τους συντοπίτες μας, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, για τα μεγάλα προβλήματα που «καίνε» την περιοχή μας.
Ένα απ’ αυτά, όλοι το ξέρουμε, είναι η διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή μας. Με αυτή μας την ανάρτηση, που γίνεται πρώτη φορά, θέλουμε να δηλώσουμε προς όλους όσους αγωνίζονται για να μην περάσει το φυσικό αέριο από την περιοχή μας, ότι ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ σαν έναν φορέα τοπικό, που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ :
- ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
- ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
- ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΤ’ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ
- ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ «ΓΙΑΤΑΚΙ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
Να είναι σίγουροι λοιπόν, όσοι επιβουλεύονται την περιοχή μας, ότι εμείς σαν κυνηγοί θα την υπερασπιστούμε και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας την αποστειρώσει. Γιατί η φύση για τον σωστό κυνηγό είναι το σπίτι του, το αγχολυτικό του.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΑΚΑΒΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2011/06/blog-post_4392.html