Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο αμερικανόδουλος

Ο αμερικανόδουλος Κάρολος Παπούλιας
από ΚΟΝΤΡΑ
Φτύνει τον ελληνικό λαό ο Παπούλιας, όταν παρουσιάζει τον Ομπάμα σαν μαχητή υπέρ των ελληνικών δικαίων, ο οποίος κάνει παρεμβάσεις στη Μέρκελ και τον Σαρκοζί
Κάποτε, βούιξε «το όλον ΠΑΣΟΚ» από μια φράση που εκστόμισε ο Σημίτης στη Βουλή, αμέσως μετά τη διευθέτηση της κρίσης των Ιμίων. «Ευχαριστώ την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών», είχε πει, και οι ελληναράδες Πασόκοι έψαχναν τρύπα για να κρυφτούν. Τώρα, που έκανε το ίδιο ο Παπούλιας, ουδείς ενοχλήθηκε.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Ομπάμα γιατί ενδιαφέρθηκε για τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα. Και μίλησε στους ευρωπαίους ηγέτες, ιδιαίτερα στην κυρία Μέρκελ και τον κύριο Σαρκοζί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν το ξεχνάμε. Τον ευχαριστώ προσωπικά και ελπίζω να συναντηθούμε για να συζητήσουμε για τα κοινά μας συμφέροντα και τα κοινά μας όνειρα. Γιατί πάντοτε, μαζί με τις ΗΠΑ πολεμήσαμε για τους ίδιους στόχους: για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, για τα ανθρώπινα δικαιώματα», δήλωσε ο Παπούλιας, μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute-AHI) στο Προεδρικό Μέγαρο.
Πρόκειται για μια καραμπινάτη εκδήλωση ξενοδουλείας από εκείνον που εκφράζει ολόκληρο το αστικό πολιτικό σύστημα. Φτύνει τον ελληνικό λαό ο Παπούλιας, όταν παρουσιάζει τον Ομπάμα σαν μαχητή υπέρ των ελληνικών δικαίων, ο οποίος κάνει παρεμβάσεις στη Μέρκελ και τον Σαρκοζί. Φτύνει στα κορμιά και τους τάφους των αγωνιστών που εκτελέστηκαν, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν από το αμερικανοδιοίκητο μοναρχοφασιστικό καθεστώς της μετεμφυλιακής περιόδου. Για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έγιναν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Κορέα, τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, τη Λιβύη; Αυτοί είναι οι πόλεμοι στους οποίους η αστική Ελλάδα συμμάχησε με την ιμπεριαλιστική Αμερική.
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=11776&cat_id=19