Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Την Πέρδικα επισκέφτηκε η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα

Την Πέρδικα επισκέφτηκε η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα
Την Πέρδικα επισκέφτηκε η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα μετά από πρόσκληση της Κίνηση ς Πολιτών Πέρδικας , Συβότων, Πάργας και ενημερώθηκε για το μεγάλο πρόβλημα των αγωγών Φυσικού Αερίου που υποβαθμίζει την αμιγώς τουριστική περιοχή και την μετατρέπει σε βιομηχανική. Είδε ένα προς ένα τα σημεία διέλευσης των αγωγών και προσαιγιάλωσης, έγινε γνώστης της καθολικής εναντίωσης της τοπικής κοινωνίας στους προγραμματισμούς της...
κυβέρνησης και της ΔΕΠΑ. Έκανε την επισήμανση ότι δεν μπορεί κανείς να αναστέλλει και να καταστρέφει μια υπάρχουσα βιώσιμη οικονομία όπως ο τουρισμός και διαβεβαίωσε τις Κινήσεις Πολιτών και τοπικούς δημοτικούς εκπροσώπους ότι θα συνδράμει στο πρόβλημα με όσες δυνατότητες έχει.
Η δήλωση του υφυπουργού κ. Μανιάτη χθες ότι οριστικοποιήθηκε η χωροθέτηση του εργοστασίου συμπίεσης στη θέση «Φλωροβούνι» στα όρια της Πέρδικας με παράλληλη νομοθετική ρύθμιση για παροχή αερίου στην Ήπειρο με σύσταση ΕΠΑ Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου, υποβιβάζει την νοημοσύνη των απλών ανθρώπων. Αυτή η δήλωση φανερώνει πόσο αναξιόπιστοι γίνονται οι κυβερνώντες με τις επαναλαμβανόμενες κωλοτούμπες που μοναδικό στόχο έχουν να εξαπατήσουν την τοπική κοινωνία. Δεν τους πιστεύει πια κανείς, έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. Θα εισπράξουν τα επίχειρα των πράξεων τους. Ο κ. Υφυπουργός έκανε μια δήλωση που ήθελε η ΔΕΠΑ ως υπάλληλος και εκείνη φρόντισε να την προωθήσει στα επιχορηγούμενα από αυτή τοπικά μέσα ενημέρωσης. Καλούμε κυβέρνηση και ΔΕΠΑ να σταματήσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να δουν την πραγματικότητα, διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με την χωρίς όρια αγανάκτηση των τοπικών κοινωνιών.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΠΑΡΓΑΣ ΣΥΒΟΤΩΝ
http://e-igoumenitsa.gr/news/hellas/hellas-politic-news/6614.html