Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Γιάννενα. Ενημέρωση για το πρωϊ 29/6

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (ενημέρωση για πρωί)
από ενημέρωση 5:27μμ, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011
ενημέρωση για την σημερινή απεργιακή πορεία και τον αποκλεισμό της Περιφέρειας.
Πραγματοποιήθηκε η πρωινή απεργιακή πορεία με συμμετοχή 700 περίπου διαδηλωτών. Μικρότερη σε όγκο από την χθεσινή αλλά με πιο αποφασιστικές και μαχητικές διαθέσεις που δεν άργησαν να εκφραστούν. Στο μπλόκ που συγκροτήθηκε πίσω από το πανό της Ε.Σ.Ε. ("Όσοι σπέρνουν φτώχεια θα θερίσουν Οργή") συμμετείχαν 100-150 περίπου άτομα. Για άλλα μπλόκ όποιος έχει ξεκάθαρη εικόνα ας συμπληρώσει.
Χθές στην Λαϊκή Συνέλευση, με συμμετοχή 300 περίπου πολιτών αποφασίσαμε να καλέσουμε όσους θα συμμετείχαν στην απεργιακή πορεία σε αποκλεισμό της Περιφέρειας Ηπείρου.
Έτσι, το πρωί, στην μικροφωνική του Εργατικού Κέντρου ανακοινώθηκε το κάλεσμα για αποκλεισμό το οποίο έδωσε απ την αρχή διαφορετικό τόνο στην διαδήλωση. Αντί για τις συνηθισμένες πορείες μνημόσυνα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ (αλλά και άλλων συνδικαλισταράδων που ανταγωνίζονται τους γσεεδες σε παραγοντιλίκια, ηττοπάθεια και καιροσκοπικό πολιτικαντισμό) οι οποίες σπέρνουν ηττοπάθεια και μιζέρια στέλνοντας κόσμο ξανά στον καναπέ, έγινε μια πορεία η οποία εξ αρχής είχε έναν χειροπιαστό στόχο.
Φτάνοντας στην Περιφέρεια άρχισε ένα απίστευτο καφριλίκι με ντουντουκοφόρους συνδικαλιστές οι οποίοι προσπάθησαν να τραβήξουν τον κόσμο σε άλλες "δράσεις" που δεν αξίζει καν να αναφέρουμε.
Παρόλαυτά ο αποκλεισμός της Περιφέρειας Ηπείρου επιτεύχθηκε, με μαζικότητα και αποφασιστικότητα, αλλά και με χιούμορ και μπόλικη φαντασία, θα υπάρξει αργότερα πιο εκτενής ενημέρωση για τον αποκλεισμό.
Πολύ σημαντικό και αποφασιστικό βήμα και να είστε σίγουροι ότι θα έχει και συνέχεια.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
NO PASSARAN!!!
ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1313386