Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Νέα και τελευταία επιχείρηση της αστυνομίας σήμερα Πέμπτη σε καταυλισμούς μεταναστών

Νέα επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς μεταναστών στην Ηγουμενίτσα
Νέα επιχείρηση «σκούπα» εναντίων μεταναστών που στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων και έχουν στήσει καταυλισμούς στο πευκοδάσος του Λαδοχωρίου, που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησε η αστυνομία νωρίς το πρωί σήμερα 9/6.

H επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησε στις 6.00 και επικράτησαν σκηνές πανικού καθώς οι μετανάστες όταν αντιλήφθηκαν τις αστυνομικές δυνάμεις, άρχισαν να τρέχουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανθρωποκυνηγητό μέσα στο δάσος.
Τελικά συνελήφθηκαν περισσότεροι από 50 άτομα ,ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός όσων διέμεναν στον καταυλισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία μέσα στο δάσος ανακάλυψαν, ένα μικρό χωριό από παραπήγματα και σκηνές.
Αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου γκρεμίζουν τον καταυλισμό.
Εκτιμάται ότι έπειτα και από τη σημερινή επιχείρηση δεν υπάρχουν πλέον καταυλισμοί μεταναστών στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι προ ημερών η αστυνομία είχε προβεί σε αντίστοιχη επιχείρηση καταστρέφοντας ακόμη έναν καταυλισμό που βρισκόταν μέσα στο δάσος.
enet




Σκούπα στην Ηγουμενίτσα
από ΟΡΓΗ 2:46μμ, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011
σκούπα στην ηγουμενίτσα
Στις 5 μισή το πρωί έγινε το ντου των μπάτσων στον καταυλισμό των μεταναστών στην Ηγουμενίτσα. Έγιναν συλλήψεις ενώ κάποιοι μετανάστες έχουν κρυφτεί στο δύσβατο μέρος του βουνού προς την κορυφή του. Τα ματ μαζί με τους ασφαλίτες έχουν αποκλείσει γύρω γύρω το βουνό ώστε να αναγκάσουν τους μετανάστες λόγω δίψας να παραδοθούν. Συγχρόνως συνεργεία του δήμου καταστρέφουν και φορτώνουν τον καταυλισμό σε φορτηγά. Οι μετανάστες φταίνε που ο δήμος Φιλιατών είναι χρεωμένος 3 εκατομμύρια. ευρό από τζόγο Οι μετανάστες φταίνε που ο δήμος Ηγουμενίτσας είναι χρεωμένος 8 εκατομμύρια. ευρό από λαμογιές Οι μετανάστες φταίνε που πρώην δήμαρχος κόβει 7 χιλιάδες ευρό σε μπουζουξίδικο 'τα αστέρια' στη λουλουδού με τιμολόγιο του δήμου ενώ είναι ο ίδιος που έχει φάει 100.00 ευρό για το παγοδρόμιο που δεν έγινε ποτέ. Οι μετανάστες φταίνε που ο Καλαμάς νεκρώνεται από εργοστάσια λιπασμάτων ενώ τα προϊόντα του κάμπου είναι καρκινογόνα από το μολυσμένο νερό. Οι μετανάστες φταίνε για τη συγκέντρωση βαρέων μετάλλων στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας δημιουργώντας μια καρκινογόνα βόμβα δίπλα στη πόλη. Οι μετανάστες φταίνε για τη κατασκευή καρκινο-χυτά στο Καρβουνάρι και τις αρπαχτές από τη κατασκευή τους κράτους, εργολάβων και δήμου Ηγουμενίτσας. Οι μετανάστες φταίνε για τα αίσχη που γίνονται στο δέλτα του Καλαμά που χτίζονται παράνομα και ψαρεύουν παράνομα. Οι μετανάστες φταίνε για τις δουλειές στο τελωνείο του λιμενικού με εμπόριο παράνομων τσιγάρων χρυσαφικών κολόνιες κτλ ενώ ο πρώην προϊστάμενος του τελωνείου γνωστό κομματόσκυλο και τσιράκι του Μπέζα, κυκλοφορεί ελεύθερος με τις αρπαχτές του έχοντας 14 ακίνητα, 2 αυτοκίνητα και αμέτρητα μετρητά στη τράπεζα. Και επειδή για όλα φταίνε οι μετανάστες οι μπάτσοι πήραν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους δολοφονώντας τον Αριβάν, ξυλοφορτώνοντας συνέχεια μετανάστες, ρίχνοντας χημικά στο βουνό, φυλακίζοντας ανήλικα παιδιά στα κολαστήρια-κρατητήρια του λιμενικού, με υπόγεια κολαστήρια σαν αυτό της Παραμυθιάς πάντα σε συνεργασία με τον πρεζάκια ρουφιάνο του ράδιο Ηγουμενίτσα, του διευθυντή του νοσοκομείου και του κέντρου υγείας και τα κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ και τα τρία γνωστά τσιράκια της χρυσής αυγής. Κατά τ'άλλα η τουριστική περίοδος σας μάρανε, γαμώ τη δημοκρατία σας ,γαμώ!
Ο λαός της Ηγουμενίτσης δε μιλάει
από σκατοΛΑΟΣ 1:50μμ, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011
δε βρίσκεται πουθενά αντίσταση, ο κόσμος αυτός της πόλης είναι υπερ του ναζιστικού πογκρόμ;
Η περιοχή αυτή της γΕλλάδας είχε αδειάσει μεταπολεμικά απο εξορίες και μετανάστευση, την εποχή του 80 οι μισοί τα καλοκαίρια σουλατσαραν με γερμανικές πινακίδες. Όλοι αυτοί τώρα δε μιλάνε;
Πρέπει να έρχονται πούλμαν απ'την Αθήνα για να εκφραστεί αντίσταση στο Ναζισμό;
3% ψηφαλάκια μαζεύει η αριστερά απο τη περιοχή και είναι όλοι βυθισμένοι στο φατσαμπούκι και στο εεεεε... οοοο..... να το χέρεστε το φασισταριό
ρε παιδια
από καποιος 2:46μμ, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011
Ρε παιδια γιατι καθόμαστε??
Ρε παιδια πρεπει να γινει άμεσα μια δράση αληλλεγγύης!!! Αν καθόμαστε και κοιτάμε αυτους να κάνουν ότι θέλουν γινόμαστε συνένοχη!!
Πρέπει να δείξουμε στους μετανάστες οτι δεν είναι μόνοι τους!!
πιστεύω οτι πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα μια διαμαρτυρια με συμμετοχή και απο άλλες πόλεις. αυτα...
H Ηγουμενίτσα
από Φ.Δ. 4:11μμ, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011
Πολύ μου αρέσει ο τρόπος που περιγράφεται η πολιτική κατάσταση στην Ηγουμενίτσα...Κατάγομαι από εκεί και όντως όλα αυτά που γράφει ο/η σύντροφος/φισα είναι πολύ αληθινά.
Πολύ βρώμικη πόλυ και με λάθος τρόπο πάνε να την καθαρίσουν...
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1302517