Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Για τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα


 
http://litlepost.blogspot.com/2011/06/5-2011-2000.html


Εξω τα κόμματα και τα συνδικάτα ή με το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα;


Λίγα λόγια για τη δολοφονία αριστερού διαδηλωτή στην Χόπα της Τουρκίας ...


Τι πρέπει να κάνουμε. Ο προσανατολισμός ενός κινήματος. από Μανόλης Βασιλάκης 3:08μμ, Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 (Γ.Γ. του ΕΑΜ, της οργανωσης του δολοφονημενου το 1990 καθηγητη Νικου Τεμπονερα) Αφήστε τις ανοησίες. Κινήματα του facebook χωρίς ξεκάθαρο πολιτικό στόχο είναι σαν καράβι ακυβέρνητο. Γι αυτό και ευνοούνται ασύστολα από τις συστημικές δυνάμεις (μέχρι και ο γνωστός Πρετεντέρης μαζί με τον sky του γνωστού Αλαφούζου δήλωσαν στήριξη στο «κίνημα της κατσαρόλας», και συμμετέχουν σε αυτό γνωστά στελέχη του ΛΑΟΣ).


Πράσινη ανάπτυξη και η κερδοφορία ενάντια στη ζωή και τη φύση από ΕνⒶς 2:00πμ, Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 Ε-coli ένα βακτηρίδιο που πουλάει σα χρυσός (μαύρος) και σκοτώνει. Ελβετικές και Αμερικάνικες εταιρείες παίζουν με αυτό το βακτηρίδιο δεκαετίες τώρα για να παράγουν υποκατάστατο της βενζίνης


Το καπελωμα στη συνελευση Συνταγματος συνεχιζεται. από Μελος της συνελευσης. 4:35πμ, Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 Συνεχιζεται το καπελωμα της λαικης συνελευσης της πλατειας Συνταγματος,απο μελη των θεματικων ομαδων και"συντονιστες".


'ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ' ΚΑΙ ΤΑ 'ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ' -- από I 5:06πμ, Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 Ο 'φιλελευθερος' σε καθε ευκαιρια καταδικαζει με βδελυγμια τη βια 'απ' οπου κι αν προερχεται. Ομως την κυριαρχη μορφη βιας, την εκμεταλλευση, οχι μονο δεν τη θεωρει βια (αλλοιμονο), αλλα την αντιμετωπιζει περιπου ως θεμελιο του πολιτισμου.