Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο αγωγός φυσικού αερίου. Ξεπούλημα γης και ελπίδας, κομματικό πλυντήριο η σύσκεψη

Ο ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Η ΣΥΣΚΕΨΗ
Είναι βέβαιο πως όλοι, μα όλοι, όσοι ή πήραν μέρος στη σύσκεψη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, η αποδέχθηκαν τις αποφάσεις της ή και ακόμη τις διαφημίζουν με Γκαιμπελίστικη μέθοδο, πως μέσα τους βαθιά ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
Ντρέπονται γιατί πρέπει να ντρέπονται.
Πρέπει να ντρέπονται, αφού δεν τόλμησαν να πουν όχι στα ξένα συμφέροντα, τα οποία δεν συγκινούνται ούτε από το περιβάλλον, ούτε από τις χρυσές παραλίες, ούτε από το οικονομικό μέλλον ολόκληρης περιοχής, αλλά αποκλειστικά αποβλέπουν αφ’ ενός να μειώσουν το κόστος κατασκευής του συγκεκριμένου έργου και αφ’ ετέρου να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Πρέπει να ντρέπονται γιατί «παπαγαλίζουν» τα δήθεν επιχειρήματα εκείνων των κυβερνητικών ή επιχειρηματικών στελεχών που τους επιβλήθηκαν, περί ΕΘΝΙΚΟΥ ενδιαφέροντος έργου, λες και αν ο Αγωγός κατευθυνθεί βορειότερα , αλλά εντός Θεσπρωτίας, θα πάψει να είναι ΕΘΝΙΚΟ, ή λες και η βαριά βιομηχανία, όπως η ίδιοι αποκαλούν τον Τουρισμό, και όπως την εξυπηρετούν οι παραλίες της Πέρδικας, δεν είναι το ίδιο ΕΘΝΙΚΟΥ ενδιαφέροντος.
Πρέπει να ντρέπονται γιατί έχουν καταστεί οι ίδιοι «φούρνοι του Χότζα», που μετακινούνται, πείθονται, πιστεύουν και αποφασίζουν, ανάλογα με το σήμα και τον ρυθμό των κομματικών αρμοδίων, οι οποίοι, είναι βέβαιο πως και αυτοί «κατευθύνονται».
Αλήθεια, η πλήρης υποταγή στα κομματικά κελεύσματα μήπως είναι ΕΘΝΙΚΟΥ ενδιαφέροντος υπόθεση και δεν το γνωρίζουμε;...........
Για το θέμα θα επανέλθουμε αφού σήμερα φιλοξενήσουμε τα δελτία τύπου που έσπευσαν οι συμμετέχοντες να δημοσιοποιήσουν, προκειμένου να τύχουν του … «χειροκροτήματος» των εντολέων τους.
Να διευκρινήσουμε πως από πλευράς αιρετού Περιφερειάρχη, έχουμε την αποκάλυψη πως ούτε θέλει, ούτε μπορεί να υπηρετήσει και να υπερασπίσει τα συμφέροντα της Ηπείρου σαν ενιαίου γεωγραφικού και διοικητικού χώρου.

http://892fm.blogspot.com/2011/02/blog-post_2831.html