Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία μπροστά στον ΣΚΑΙ για το σίριαλ ανθελληνικής προπαγάνδας 1821

Διαμαρτυρια της ΣΠΙΘΑΣ μπροστα στον ΣΚΑΙ - H ανθελληνική προπαγάνδα δεν θα περάσει!
Το βράδυ της Τρίτης 1/2/2011 η ομάδα της Σπιθας Β.Προαστίων βρέθηκε μπροστά στον τηλεοπτικο σταθμό ΣΚΑΙ στο Φάληρο για να διαμαρτυρηθεί για το ανθελληνικό περιεχόμενο του ντοκυμαντέρ " 1821 Η γέννηση ενός Εθνους" ...
Η προπαγάνδα συνεχίζεται παραχαρασσοντας την ιστορία μας και ανοίγοντας γέφυρες με την Τουρκία. Δεν ειναι τυχαία βέβαια και η συγκυρία αφού στην αναμπουμπούλα πολλά περνάνε. Ο απλός κόσμος δεν ξέρει τι να πρωτοπαρακολουθήσει και βρίσκεται σε μια κατάσταση σοκ. Οι τοπικές Σπιθες με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μικη Θεοδωράκη ειναι μια αληθινή ελπιδα για τον τόπο. Ας ενωθούμε όλοι μαζί σε μια φωτιά που θα ξεκινήσει την αναμορφωση του τόπου μας.



ΤΟ 1821 ΣΤΟΝ ΤΗΛΕ-«ΟΥΡΑΝΟ»
Το 1821 είτε το κατανοείς και το ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, είτε όχι. Είτε προσπαθείς να κατανοήσεις το Μέγεθος του, την ΜΕΘΕΞΗ, σκαρφαλώνοντας στον έβδομο ουρανό- είτε πάλι το Μιζεριάζεις, το Ρεπουσοποιείς, προσπαθείς να το αποδομήσεις μέσω του τηλε-«Ουρανού».
Ξεκινάω από τον τίτλο:Γιατί Γέννηση ενός Έθνους; Προέκυψε από Παρθενο-Γέννηση; Γιατί όχι ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ; Ποιοι φοβούνται τις λέξεις, οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ φρόνημα; Αν Γέννηση, πως εξηγούνται τα 400 χρονιά σκλαβιάς; Ποιοι ήταν σκλαβωμένοι; Οι Όρθόδοξοι Ρωμιοί -και εν συνεχεία, ξανά Έλληνες ΄Ή, οι εν γένει «υπόδουλοι»; Ποιο ήταν το ΚΟΙΝΟ 'ΕΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ σημείο των «υπόδουλων»; Γλώσσα-Θρησκεία-Καταγωγή-Παράδοση; Ή, όχι; Αν ναι, πως αμφισβητείται η ΥΠΑΡΞΗ του Έθνους ΠΡΙΝ , όχι απλά του «1821» αλλά και των 400 χρόνων υποδούλωσης στους Οθωμανούς, με άλλα λόγια ο Λαός μας το 1821 ήταν άμεσος γνώστης, άμεσα ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ με το 1453 και την Άλωση της Κωνσταντινούπολης
Ανάμεσα στα άλλα, ακούσαμε ότι η οθωμανική αυτοκρατορία ήταν χαρωπή, κάτι σαν παιδική χαρά! Κατά την διήγηση του τηλε-«Ουρανού», τους δύο πρώτους αιώνες όλα ήταν 'μέλι-γάλα' αλλά, η συνταγή χάλασε όταν οι Τούρκοι ανάθεσαν στους Κλέφτες και στους Αρματωλούς να μαζεύουν τους φόρους των ραγιάδων.!
Μετά: ήταν οι Κλέφτες και Αρματολοί, όντως κλέφτες, τυχοδιώκτες, αγράμματοι και παράνομοι όπως αναφέρει ο (μορφωμένος! άλλα τις!...) τηλε- «Ουρανός»; Ή, μήπως από αυτούς προέκυψε το πρόπλασμα των Επαναστατικών Απελευθερωτικών τμημάτων ενάντια στην Τουρκιά; Καταλαβαίνω, μαντεύω την συνέχεια(χωρίς να την ξέρω) : σε προσεχές επεισόδιο θα «θεοποιηθεί» ο Μαυροκορδάτος (ως εκπρόσωπος της Δυτικής Διαφώτισης-ενάντια στους βρώμικους και άξεστους ντόπιους..)
Ερμηνεύονται όλα υπό το απλοϊκό , εισαγόμενο από την Δύση ερμηνευτικό σχήμα του Έθνους-Κράτους. Το Κράτος, προϊόν του Διαφωτισμού, που γέννησε το Έθνος. Αυτό μπορεί να ισχύει για την Δύση, όχι για τον Ελλαδικό Χώρο , όπου το ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ.
Αφού οι εκσυγχρονιστές, οι Αναθεωρητές, οι πάσης φύσεως Αποδομιστές μισούν, φρίττουν με τον Κ.Παπαρρηγόπουλο, ας διαβάσουν Βακαλόπουλο ,Aσδραχά και Νίκο Σβορώνο για την συνέχεια του (Νέο)-Ελληνικού Έθνους, ας διαβάσουν Τάσο Βουρνά για το 1821.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ!
Pax Ottomanica, Ραγιαδισμός διαρκείας για τους οπαδούς του νέο-Οθωμανισμού.
Κρίμα!
Τους αφιερώνουμε την φράση του Γεώργιου Καραϊσκάκη (αυτός τουλάχιστον έγινε ΩΔΗ από τον Νιόνιο)που είχε πει όταν λαβώθηκε πριν πεθάνει - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον μπούτσο!...

http://litlepost.blogspot.com/2011/02/einai-aparadekto-2-2011-ayto-pou-ginete.html