Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Απόπειρα δολοφονίας μετανάστη στην Παραμυθιά

αποπειρα δολοφονιας μεταναστη στην παραμυθια
απο ηγουμενιτσα 6:12μμ, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010
πυροβολισμοι εναντιον μεταναστων στην παραμυθια απο ιδιοκτητη βενζιναδικου. οι μεταναστες περιμεναν καποια νταλικα προκειμενου να περασουν τα συνορα. ο ιδιοκτητης βενζιναδικου φοβουμενος οτι οι μεταναστες θα του χαλασουν την ¨πιατσα¨ τους πλησιαζει με το αυτοκινητο του και τους πυροβολει απο αποσταση 10 μετρων.αρχικα ριχνει 5 φορες, ενω ξαναγυρνα και πυροβολει αλλες τρεις. απο τους περιπου 10 μεταναστες ο ενας (κουρδος) τραυματιζεται πολυ σοβαρα απο τρεις σφαιρες στα γενετικα οργανα. μεταφερεται και νοσηλευεται στο νοσοκομειο στις φιλιατες. παρα τη διαπιστωση απο τους γιατρους οτι φερει τραυματα απο πυροβολο οπλο κανενας αστυνομικος δεν εμφανιστηκε για καταθεση.




Επίθεση με πυροβόλο όπλο στα γεννητικά όργανα δέχτηκε την περασμένη Τετάρτη 10/11 Κούρδος μετανάστης, μέλος ομάδας 10-15 μεταναστών, που απ’ ότι αναφέρουν μόλις είχαν προσπαθήσει να επιβιβαστούν σε νταλίκα που στάθμευε σε βενζινάδικο, χωρίς επιτυχία. Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο μερικός ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων του μετανάστη, τον οποίο ο δράστης (συνοδευόμενος από ακόμα ένα άτομο) φέρεται ότι στόχευσε και πυροβόλησε 3 φορές.
Καταδικάζουμε σαν απαράδεκτη την θρασύδειλη δολοφονική παραπάνω ενέργεια, που μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα δεινά αν βρει μιμητές και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εντοπίσουν το δράστη και να τον φέρουν ενώπιον των ευθυνών του και της δικαιοσύνης. Πρέπει επίσης να προβληματιστούμε και να εστιάσουμε στα αίτια που όπλισαν το χέρι του.
Για ενημέρωση, συντονισμό και καθορισμό επόμενων δράσεων καλούμε όσους ενδιαφέρονται σε συνάντηση και συζήτηση την ερχόμενη Δευτέρα 15/11 και ώρα 20:00 στην Πλατεία Δημαρχείου.
http://antiratsistikihg.blogspot.com





Νέα δολοφονική επίθεση εναντίον μεταναστών στην Παραμυθιά!!!
Τραυματίστηκε και ακρωτηριάστηκε στα γεννητικά όργανα ύστερα από επίθεση με πυροβόλο όπλο!!!

Καταγγέλλουμε το νέο σοβαρό επεισόδιο ρατσιστικής βίας στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στα γεννητικά όργανα και τον ακρωτηριασμό Κούρδου μετανάστη, ύστερα από δολοφονική επίθεση με πυροβόλο όπλο εναντίον ομάδας μεταναστών.
Η ιταμή και απρόκλητη δολοφονική επίθεση εναντίον ανυπεράσπιστων ανθρώπων, που ως μοναδική αφορμή είχε την προσπάθειά τους να βρουν κάποια νταλίκα για να περάσουν στην Ιταλία, έρχεται να προστεθεί σε πολλά πρόσφατα περιστατικά και να δοκιμάσει τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία όχι μόνο του αντιρατσιστικού κινήματος αλλά ολόκληρης της κοινωνίας.
Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται και για τις ευθύνες της Αστυνομίας, καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της είδησης σε τοπική ιστοσελίδα (http://thesprotos-panta.blogspot.com/2010/11/blog-post_7293.html), παρά την ιατρική διαπίστωση του σοβαρού τραυματισμού στο Νοσοκομείο Φιλιατών, κανένας αστυνομικός δεν εμφανίστηκε για κατάθεση. Είναι επίσης εξοργιστικό το γεγονός ότι το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας της 12-11-2010, που παραθέτουμε στη συνέχεια, κάνει λόγο για «ελαφρό τραυματισμό».
Το ίδιο Δελτίο Τύπου αναφέρεται σε «άγνωστους δράστες» ενώ σύμφωνα με την παραπάνω ιστοσελίδα δράστης είναι ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην περιοχή.
Ζητάμε όχι μόνο τη σύλληψη και την αυστηρή τιμωρία του ενόχου αλλά και την λήψη πειθαρχικών μέτρων για τη στάση των αστυνομικών οργάνων.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2010 12:29
Αστυνομικό δελτίο 12-11-2010
Την 10-11-2010 και ώρα 11.00΄ στο Νεοχώρι Θεσπρωτίας δύο άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν πλησίον αλλοδαπού, υπηκόου Ιράκ, και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υ.Α Ηγουμενίτσας.
ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
http://892fm.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html
Διαβάστε την καταγγελία του:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ
http://www.avrioepirus.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=158:2010-11-14-10-22-22&catid=1:2010-10-08-13-55-31&Itemid=3




Αριστερή Παρέμβαση Ηπείρου
απόπειρα δολοφονίας διαδηλώτριας στην Αθήνα, απόπειρα δολοφονίας μετανάστη στην Θεσπρωτία, οι ένοπλοι κρατικοί και παρακρατικοί δολοφόνοι βγήκαν παγανιά....






Δολοφονική επίθεση σε μετανάστες στην Ηγουμενίτσα
από Σ 6:55μμ, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Στις 10-11-2010 Κούρδοι μετανάστες στη προσπαθειά τους να περάσουν στην Ιταλία μεσω του λιμανιού Ηγουμενίτσας μπήκαν κρυφά σε μια νταλίκα.Ο οδηγός της νταλίκας κατευθήνθηκε στη Παραμυθιά Θεσπρωτίας και όχι προς την Ιταλία.
Οι μετανάστες μόλις το αντιλήφθηκαν κατέβηκαν απο τη νταλίκα στο βενζινάδικο AVIN που βρίσκεται στην Εγνατία στο ύψος της Παραμυθιάς 18 χλμ περίπου έξω απο την Ηγουμενίτσα.
Αφού κατεβηκαν αμέσως μπήκαν σε μια διπλανή νταλίκα που ήταν και αυτή σταθμευμένη στο ίδιο βενζινάδικο.Ο οδηγός της δεύτερης νταλίκας πέρασε με το όχημα του στο απέναντι βενζινάδικο CYCLON.Μέσα σε ένα λεπτό υπάλληλος της AVIN πέρασε στο CYCLON και ειδοποίησε τον οδηγό της νταλίκας και τον ιδιοκτήτη του βενζιναδικου CYCLON οτι είδε μετανάστες να μπαίνουν στη νταλίκα του οδηγού.
Μολις άρχισαν να ψάχνουν τη νταλίκα οι μετανάστες το αντιλήφθηκαν βγήκαν απτη νταλίκα και άρχισαν να τρέχουν προς την Εγνατία.Ο οδηγός άρχισε να παραπονιέται για τη κατάσταση στο οτι αφήνει το όχημα του στο βενζινάδικο και μπαίνουν κρυφά μετανάστες.
Συμφωνα με μαρτυρίες κάποιος τύπος που ήταν στο βενζινάδικο είπε στον οδηγό ''θα το κανονίσω εγώ''.Έπειτα μπήκε σε ένα μικρό άσπρο βανάκι πλησίασε τους μετανάστες και τους πυροβόλησε 3 φορές χωρίς να τραυματίσει κάποιον.Οι μετανάστες άρχισαν να τρέχουν μεσα στην Εγνατία και μετα απο 10 λεπτά το άσπρο βανάκι επέστρεψε αυτή τη φορά μπροστά απο τους μετανάστες.
Κατέβηκε ο ίδιος τύπος με ξυρισμένο κεφάλι και πυροβόλησε άλλες 6 φορές και εξαφανίστηκε.Αυτή τη φορά 2 σφαίρες βρήκαν τον 1 απο τους 5 Κούρδους.
Οι μετανάστες πήραν τηλέφωνο το 100 νομίζοντας πως θα έρθει ασθενοφόρο.Όταν έφτασε η αστυνομία βρήκε τον ένα μετανάστη αιμόφυρτο ενώ οι υπόλοιποι μετανάστες τους ζητούσαν να βρουν τον πιστολέρο που τους έριξε.Η απάντηση των αστυνομικών ηταν οτι δεν είναι δικιά τους δουλειά κάλεσαν ασθενοφόρο και έφυγαν.
Το ασθενοφόρο μετέφερε το μετανάστη στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου χειρουργήθηκε αμέσως.Αποτέλεσμα του τραυματισμού του απο τις σφαίρες ήταν να χάσει τον ένα του όρχη να τραυματιστεί άσχημα στο πέος του και ένα τραύμα στο μηρό του γλιτώνοντας το θάνατο απο την αιμοραγία σύμφωνα με την ενημέρωση του γιατρού.
Τα τραύματα ήταν διαμπερή αφου πυροβολήθηκαν με πιστόλη απο απόσταση 8-10 μέτρων.
Το βενζινάδικο CYCLON είναι ιδιοκτησία φασίστα χρυσαυγίτη οπου ποζάρει στο Facebook του με δυο αυτόματα καλασνικοφ στα χέρια και ενα πιστόλι στη μέση τουΤο ίδιο άτομο και ενώ είχε να μπει στο Facebook του απο τις 11 αυγούστου μπήκε την επομένη της επίθεσης 11-11-2010 και έσβησε τις 3 φωτογραφίες με τα όπλα που κρατάει.
Το βενζινάδικο αυτό είναι σφηκοφωλιά χρυσαυγιτών.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1224893

δεν λεει τιποτε που τις εσβησε
από (Α) 9:01μμ, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
πρωτον η φωτογραφια του οπως βλεπουμε υπαρχει.Δευτερον,εφοσον εχουμε μαρτυρες που αναγνωριζουν το συγκεκριμενο ατομο οτι ειναι πραγματι ο ιδοκτητης του συγκεκριμενου βενζιναδικου η ταυτοτητα του ειναι γνωση.Τριτον,το οτι εσβησε τις φωτο απο το δικο του προφιλ στο facebook αυτο δεν αναιρει οτι οι φωτος εχουν σβηστει και απο τους servers του ιστοτοπου.
Μονο και μονο η συγκεκριμενη φωτογραφια αποτελει αποδειξη οπλοκατοχης πολεμικων οπλων. Τα υπολοιπα ειναι δουλεια εισαγγελεα και των αστυνομικων της Ηγουμενιτσας γιατι εδω εχουμε αυταπαγγελτη διωξη για οπλοκατοχη χωρις να χρειαστει καν μυνηση απο πολιτη.
Το τι θα κανουν οι αστυνομικοι η ο εισαγγελεας δεν μας ενδιαφερει.Δουλεια τους ειναι να τηρουν τους νομους τους. Στις ΗΠΑ παραδειγμα θα ειχε δεχτει την επισκεψη του FBI μονο και μονο απο τη φωτογραφια.
Απο εκει και περα ας αναλαβουν τις ευθυνες τους οι δημοσιογραφοι τοπικων και μη μεσων.
Αλλα υπαρχει και η αλλη μεθοδος, μια μεγαλη αφισα με τη συγκεκριμενη φωτο και το ονοματεπωνυμο του που θα καταγγελει τον εν λογω σαν φασιστα μπιστολερο και θα κολληθει στη πολη του.
Προσωπικα θα στειλω τη φωτογραφια σε οσα μπορεσω διεθνη ειδησεογραφικα πρακτωρια με το σχολιο οτι αυτος δεν εχει διωχθει καθολου μετα την δημοσιοποιηση της φωτογραφιας απο την ελληνικη δικαιοσυνη.
Επισης να τους χτυπησουμε εκει που πονουν.
Υπαρχουν εκατονταδες ταξιδιωτικα τουριστικα φορουμ, τοσο στην Ευρωπη οσο και στην Αμερικη. Μπορουμε να αναρτουμε τη φωτογραφια λεγοντας και τη περιοχη που μενει ο μπασταρδος προς περιοχη αποφυγης απο ταξιδιωτες και τουριστες για το λογο οτι εκει οπλισμενοι ακροδεξιοι πυροβολουν μεταναστες και γενικοτερα ξενους.
Αν μια τετοια αναρτηση τη δουν καποιοι απο το BBC η ακομη πιο πολυ σε καποιο κιτρινο ειδησεογραφικο, σε μια εβδομαδα το πολυ το ζητημα θα εχει παρει πανελληνια διασταση στα ΜΜΕ και στη βουλη.
Να τους χτυπησουμε εκει που πονανε! Στην υποτιθεμενη ασφαλεια σαν τουριστικου προορισμου.
Δεν χρειζονται πολλα,μια ωριτσα στελνωντας μεηλ και αναρτωντας σε φορουμ ειναι αρκετη.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
από ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ 9:34μμ, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010
ΘΩΜΑΖΟΣ ΣΑΒΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΜΑΣ. ΒΑΓΓΕΛΛΗΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ.ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ Δ.ΕΛΛΑΔΑ
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1224893