Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δρόμος καρμανιόλα στη Θεσπρωτία (Ηγουμενίτσα - Φιλιάτες)

Δρόμος καρμανιόλα στη Θεσπρωτία (Ηγουμενίτσα – Φιλιάτες)
Ο δρόμος Ηγουμενίτσα – Φιλιάτες είναι μια από της πιο επικίνδυνες οδούς στην Ελλάδα , στενός δρόμος με διαχωριστικές γραμμές ανύπαρκτες και στροφές καρμανιόλα.
Λόγω του ότι το μοναδικό νοσοκομείο σε όλο το νομό της Θεσπρωτίας καθώς και... το στρατόπεδο του νομού εδρεύουν στους Φιλιάτες , κάνει το δρόμο πολυσύχναστο και συχνά γίνονται τροχαία ατυχήματα και πολλές φορές θανατηφόρα .
Τα παράπονα και οι εκκλήσεις των κατοίκων για διαχωριστικές γραμμές , που είναι το ελάχιστο για να βελτιωθεί η υπάρχων κατάσταση, πέφτουν στο κενό αφού η Νομαρχία κωφεύει.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.
http://e-igoumenitsa.gr/news/thesprotia/5247.html
(απο thesprotos-panta. Καταρχήν, δεν είναι από τις πιό επικίνδυνες δρόμους της Ελλάδας. Προφανώς ο γράφων την είδηση, δεν έχει δει σε τι κατάσταση είναι άλλοι δρόμοι στην Ελλάδα. Η Κρήτη, και πιο πολύ η Νότια, τι να πει δηλαδή;
Υπάρχει πρόβλημα βέβαια, λόγω του ότι το νοσοκομείο Θεσπρωτίας βρίσκεται στο Φιλιάτι, ο δρόμος ιδίως κατά τη χειμερινή περίοδο παθαίνει κατολισθήσεις και καθιζήσεις, με συνέπεια να αποκόβεται το νοσοκομείο, ο καινούριος δρόμος που θα συνδέει Φιλιάτι – Ηγουμενίτσα, και δεν θα περνάει όπως ο παλιός μέσα από τα χωριά, έχει μείνει στα χαρτιά.
Και ατυχήματα, τραυματισμοί, και θάνατοι, σε αυτόν τον δρόμο, υπάρχουν, και πολλοί μάλιστα!)