Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Το κρουαζιερόπλοιο "BREMEN" σήμερα στην Ηγουμενίτσα

To κρουαζιερόπλοιο "BREMEN" σήμερα στην Ηγουμενίτσα
Σήμερα το μεσημέρι στη 1.30 το λιμάνι της Ηγουμενίτσας θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «BREMEN» της εταιρείας Hapag-Lloyd, σημαίας Μπαχάμες. Το πλοίο με βάση το πρόγραμμά του θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι τις 8 το απόγευμα. Η κρουαζιέρα ξεκίνησε από το λιμάνι του Λιβόρνο της Ιταλίας, επισκέφτηκε διαδοχικά τα λιμάνια της Βενετίας, και το λιμάνι Κορκούλα της Κροατίας, θα παραμείνει στην Ηγουμενίτσα και θα κατευθυνθεί προς την Ιτέα, με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, στο πλοίο θα επιβαίνουν 101 άτομα πλήρωμα και 135 άτομα επιβάτες.Οι επιβάτες, σύμφωνα με το πρόγραμμα της κρουαζιέρας, αρχικά θα επισκεφθούν αξιοθέατα της περιοχής, το αρχαιολογικό μουσείο Ηγουμενίτσας καθώς και τους κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης.
Η παρουσία του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι ιδιαίτερα σημαντική και ενθαρρυντική για την προσπάθεια της διοίκησης της Ο(ργανισμός).Λ(ιμένος).ΗΓ(ουμενίτσας). Α.Ε. για προσέλκυση ενδιαφέροντος στον τομέα αυτό.
Στόχος του ΟΛΗΓ είναι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια προορισμό κρουαζιέρας, αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές της Θεσπρωτίας, αλλά και τις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου. Συντονίζουμε τις προσπάθειες μας ώστε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες επισκέψεις στο μέλλον.
http://thesprotia-news.blogspot.com/2010/09/bremen.html