Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη της Ανατροπής

“ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη”
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 27-9-10
Η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκης «Θεσσαλονίκη της Ανατροπής, Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Καλλικράτη» διοργανώνει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 12μ. στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51), στην οποία θα ανακοινώσει την κάθοδό της στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο δικηγόρος Ζήσης Κλεισιάρης, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ :
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ.
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΣΩΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 300.000,00 €.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.
ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
ΑΠΑΛΛΟΤΡΟΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
http://thessanatropi.wordpress.com/Η ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΡΚΕΤΑ!
Περιφερειακή κίνηση
«ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-
ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη’’
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 28/9/2010
Η Περιφερειακή Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη’’ διοργανώνει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 12μ. στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (Διαγώνιος), στην οποία θα ανακοινώσει την κάθοδό της στις περιφερειακές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
` Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Κούτρας, γιατρός, πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκρατείου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Γιαννόπουλος, δημοσιογράφος και εκδότης, καθώς και άλλοι υποψήφιοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις του συνδυασμού.