Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ένταση στο Δημαρχείο Παραμυθιάς με αφορμή τον Λάμποβο

Ένταση στο Δημαρχείο Παραμυθιάς με αφορμή τον Λάμποβο
Ένταση προκλήθηκε χθές το πρωί στο Δημαρχείο Παραμυθιάς, όταν αντιπροσωπία εμπόρων που συμμετέχουν στο Λάμποβο, με επικεφαλής την κ. Παναγιώτα Αναστοπούλου, αξίωναν από μέλη του Δημοτικού συμβουλίου να γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους σχετικά με το κανονισμό λειτουργίας του παζαριού. Η πληροφορίες λένε πως οι έμποροι εξέφρασαν...
τις αντιρρήσεις τους με τουλάχιστον άκομψο τρόπο και έτσι η ένταση δεν άργησε να εκδηλωθεί. Το επεισόδιο έληξε όταν άντρες της αστυνομίας οδήγησαν την κ. Αναστοπούλου στο αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς.
Να υπενθυμίσουμε πως η κ. Αναστοπούλου και το 2009 είχε εκφρασει τις αντιρρήσεις της με απεργία πεινάς στο χώρο όπου πραγματοποιούταν ο Λάμποβος, ενώ φέτος με προσφυγή της στην περιφέρεια Ηπείρου, ζήτησε την ακύρωση του κανονισμού όπως αυτός είχε ψηφιστεί προ μηνών από το Δημοτικό συμβούλιο Παραμυθιάς.
Παρόλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ο φετινός Λάμποβος (το παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου) ανοίγει τις πύλες του σε 10 ημέρες και αναμένεται συμμετοχή ρεκόρ και από επισκέπτες και από εκθέτες.
http://e-igoumenitsa.gr/news/hellas/hellas-social-news/5248.html