Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Έκθεση φωτογραφίας στο κάστρο της Πάργας

Η ΑΛΛΗ ΠΑΡΓΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φωτογραφική Έκθεση με τίτλο “Η άλλη Πάργα” πραγματοποιείται στο Κάστρο της Πάργας από τα μέσα Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2010.
Οι φωτογραφίες που εκτίθενται στο χώρο του μεγάλου στρατώνα στο Βενετσιάνικο Κάστρο της Πάργας είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε σαν ένα μικρό αστείο το οποίο όμως γρήγορα εξελίχθηκε σε μια πρωτοβουλία απελευθέρωσης που έδειξε ότι υπάρχει μια έντονη δημιουργικότητα ανάμεσά μας η οποία μας εκπλήσσει και περιμένει να αναβλύσει μόλις την αφήσουν ελεύθερη.
Η Ελληνική επαρχία κρύβει μέσα της τόσο μεγάλες αντιθέσεις, από αποπνικτικές και καταπιεστικές καταστάσεις μέχρι τα πιο ελπιδοφόρα και ενθαρρυντικά μηνύματα. Περικλείει ασχήμιες αλλά και απέραντη ομορφιά. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα φόρουμ, έναν τόπο συνάντησης, μέσα στον οποίο θελήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με όλους εσάς και να μοιραστούμε κάποιες ανησυχίες.
Η έκθεση θα συνεχίζεται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στο μεγάλο στρατώνα στο Βενετσιάνικο Κάστρο της Πάργας και λειτουργεί από 10:00 – 22:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook group : Η άλλη Πάργα
http://www.facebook.com/group.php?gid=248999637953&ref=ts
Σάκης Κωστάρης (aakostar@gmail.com), Γιώργος Γεραλέξης (migkas@yahoo.gr),
Διονυσία Δράκου (ddrakou@yahoo.com), Γρηγόρης Βουρεκάς(info@laparga.gr).
http://vorioionio.blogspot.com/2010/08/blog-post_25.html