Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Μήνυμα ΣΟΣ για τον ποταμό από το φεστιβάλ του Καλαμά

Μήνυμα SOS για τον ποταμό από το φεστιβάλ του Καλαμά

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Βασ. Παπακωνσταντίνου

Mε μηνύματα για την προστασία του ποταμού Καλαμά, πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 5 Αυγούστου έως και χθες Κυριακή 8 Αυγούστου το φεστιβάλ «Καλαμάς». Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ ήταν στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, κάτω από τα ερείπια της αρχαίας Φανωτής.
Σ’ ένα πανέμορφο πλατανοδάσος, στις όχθες του ποταμού Καλαμά, έγιναν οι εκδηλώσεις του 2ου By the River Party!!!, με σύνθημα «ΚΑΛΑΜΑΣ SOS-ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ».
Η δροσιά του ποταμού, το θρόισμα των πλατανόφυλλων και η ομορφιά της φύσης, όρισαν το σκηνικό της συνάντησης-εκδήλωσης, που είχε οικολογικό περιεχόμενο.
Η οργανωτική επιτροπή έχει βάλει ως πρωταρχικό της στόχο να ενδυναμώσει το φεστιβάλ και χρόνο με το χρόνο να καθιερωθεί ως πολιτιστική αναφορά της περιοχής.
Και φέτος το By The River Party ήταν ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική, χωρίς να λείψουν οι εκδρομές, οι αγώνες beach volley, 4X4, Super cross, Rafting, οι βουτιές στο ποτάμι, οι βόλτες με τα άλογα, τα ανέκδοτα, το τάβλι, οι νέες γνωριμίες και η χαλάρωση δίπλα στα νερά του ποταμού.
Στην σκηνή του φεστιβάλ εμφανίστηκαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, αλλά και γνωστά συγκροτήματα, όπως: «Υπόγεια Ρεύματα», «Birthmark», «NoProva», «Fuzzy Nerds», «Γυμνά καλώδια», «Fouskes», «Pure Alcohol», «Sugahspunk». Επίσης τραγούδησε πολυφωνικά τραγούδια το «Πολυφωνικό Καραβάνι».
http://www.proinoslogos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=321&catid=13