Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Καταγγελία για ΟΤΕ Ηγουμενίτσας!

Μεταφορά τηλεφωνικής σύνδεσης δεν ισχύει για τον ΟΤΕ;
από Danai » Τρί Αύγ 17, 2010 1:22 am
Πήρα τη μεγάλη απόφαση να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στην Ηγουμενίτσα. Στις άπειρες δυσκολίες που συνάντησα δεν είχα υπολογίσει και το θέμα του τηλεφώνου...
Μες στην καλή χαρά επισκέφθηκα την Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010, το κατάστημα του ΟΤΕ Ηγουμενίτσας και ζήτησα μεταφορά της τηλεφωνικής μου σύνδεσης από Αθήνα για Ηγουμενίτσα. Και μαζί και της σύνδεσης στο ίντερνετ.
Η απάντηση του αρμόδιου υπαλλήλου ήταν κεραυνός εν αιθρία. Μεταφορά δε γίνεται! Μόνο κατάργηση της υπάρχουσας σύνδεσης και εκ νέου αίτηση για καινούρια σύνδεση. Που σημαίνει, όπως μου εξήγησε, και νέο μόντεμ και σετάρισμα εξ αρχής και φυσικά κόστος εγγραφής!!!
Γεμάτη απορία για όσα άκουγα, ρώτησα αν είναι άλλος ο ΟΤΕ ΑΘΗΝΑΣ και άλλος ο ΟΤΕ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Και πήρα την απάντηση πως ναι, είναι άλλος!!!!!
Τόλμησα επίσης να ρωτήσω πόσος χρόνος χρειάζεται... Η απάντηση ήταν 15 μέρες και η εξήγηση της αργοπορίας: Οι τεχνικοί λείπουν σε καλοκαιρινές διακοπές!!!
Γύρισα στο καινούριο σπίτι απογοητευμένη και οργισμένη και χωρίς να υποβάλω αίτηση για νέα σύνδεση. Καθώς μέσα σε όλα τα άλλα υπήρχε και αντιμετώπιση που άγγιζε τα όρια της ειρωνείας και της υποτίμησης. 25 χρόνια είμαι συνδρομήτρια του ΟΤΕ και χιλιάδες ευρώ του έχω καταβάλει ως τώρα. Αφενός για τηλέφωνο, αφετέρου για ίντερνετ και επίσης στη θυγατρική του την ΚΟΣΜΟΤΕ για ασύρματη σύνδεση ίντερνετ. Αρκεί να αναφέρω πως ο τελευταίος λογαριασμός διμήνου ήταν 156 ευρώ για τηλέφωνο και ίντερνετ ενώ 45 ευρώ το μήνα δίνω για το ασύρματο ίντερνετ.
Η επόμενη κίνηση ήταν να αναζητήσω στο ίντερνετ άλλη εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας. Και φυσικά βρήκα εύκολα... Ο ΟΤΕ όταν επιλέγει αντί για μεταφορά σύνδεσης των παλιών του συνδρομητών, την κατάργηση και την εκ νέου αίτηση για καινούρια σύνδεση, δεν το ξέρει αυτό; Τι περιμένει; Πως θα δεχθούμε να δεσμευθούμε με νέους όρους και με δωδεκάμηνο υποχρεωτικό συμβόλαιο και δε θα αναζητήσουμε άλλη λύση;
Εκείνο που με πειράζει είναι που η κατάσταση αυτή οδήγησε στην απώλεια του e-mail μου και που το χρησιμοποιούσα για πλήθος επαφές μου τόσο με φυσικά πρόσωπα όσο και με υπηρεσίες αλλά και στην εργασία μου. Και σημειώνω ότι η κατάργηση άρχισε ήδη. Για το θέμα αυτό δεν υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω καλοκαιρινών διακοπών!!!
Διάβασα βέβαια στο ίντερνετ πως η ΕΕΤΤ υποχρεώνει να σου προωθούν για ένα μήνα τα μηνύματα σου μετά την κατάργηση της σύνδεσης, αλλά στην πράξη διαπίστωσα πως ήδη από σήμερα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα μηνύματά μου...
http://e-igoumenitsa.gr/forum/viewtopic.php?p=33991#p33991
απάντηση
Αναφορά στα Κεντρικά του ΟΤΕ στην Αθήνα και καταγγελία, για το τι κάνουν οι αργόσχολοι βλάχοι του στην Ηγουμενίτσα, που το παίζουν δημόσιοι υπάλληλοι, καταγγελία στις Αθηναϊκές εφημερίδες για να τους τσούκσει, και όσο για το e-mail τώρα που είναι νωρίς και έχεις τα στοιχεία των γνωστών και των επαφών σου, στείλτους μήνυμα ότι άλλαξες e-mail.





Είναι πόσιμο το νερό στην Ηγουμενίτσα;
από Danai » Τρί Αύγ 17, 2010 12:57 am
Καινούρια στην πόλη και μέσα στα υπόλοιπα που πρέπει να μάθω είναι και αν το νερό της βρύσης πίνεται... η σπιτονοικοκυρά μου με συμβούλευσε να παίρνω εμφιαλωμένο... είναι έτσι;
http://e-igoumenitsa.gr/forum/viewtopic.php?p=33990#p33990
απάντηση
Αυτά είναι βλακείες! Απλώς η σπιτονοικοκυρά σου είναι κολημένη με τα εμφιαλωμένα. Στο μόνο μέρος στην Ελλάδα που υπάρχει πρόβλημα, εξακριβωμένα, με επιστημονικές αποδείξεις, και που το έχουν γράψει κατ επανάληψη οι εφημερίδες, είναι στον Ασωπό ποταμό στη Στερεά στην περιοχή των Οινόφυτων, όπου είναι μολυσμένα τα υπόγεια ύδατα, οι ανθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο, έχουν έρθει από την Ευρώπη, μας έχουν βάλει πρόστιμα, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτε!!!!
(Εκτός και αν εννοεί, τη δυσκοιλιότητα που προκαλείται στην αρχή. Αλλά αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο για όποιον ταξιδεύει. Μετά την πρώτη εβδομάδα ο οργανισμός βρίσκει τις συνηθειές του. Και λύση για αυτό, είναι να τρώμε πράσινα λαχανικά, όπως μπάμιες, φασολάκια, χόρτα, κ.α.)