Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Κράζει ο λαός τους πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Kράξανε τον Πάγκαλο στην Τήνο τον Δεκαπεντάυγουστο
Έστω και με μια βδομάδα καθυστέρηση εμείς τώρα το ανακαλύψαμε στο ιστολόγιο "θα το θυμόμαστε" και το αναδημοσιεύουμε:
Το Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο η «κυβέρνηση» εκπροσωπήθηκε από τον Εξοχότατο Αντιπρόεδρο κυρ-πάγκαλο. Σύμφωνα με όσα (δεν) μετέδωσαν τα ΜΜΕ, οι πιστοί που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τη λιτανεία έξω από το ναό, με το που αντίκρυσαν τον Εξοχότατο κατελήφθησαν από ανεξήγητο οίστρο και άρχισαν να του ψέλνουν εν χορώ τροπάρια που δεν περιλαμβάνονται στα Ιερά Ευαγγέλια, ούτε άρμοζαν στην κατανυκτική τελετή, όπως: «Κλέφτεεεεεες», «Ουουουου», «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και άλλα παρεμφερή.
Ο Εξοχότατος άρχισε να ιδρώνει και να ξεφυσά, οι παρατρεχάμενοι και οι παπάδες προσπαθούσαν να σταματήσουν τους εκτός θέματος ψαλμούς φωνάζοντας «ησυχία», «ντροπή», «σσσσσ», αλλά τίποτα δεν έφερνε αποτέλεσμα. Τότε η Μεγαλόχαρη φώτισε τον επικεφαλής της τοπικής αντιπροσωπείας του Υπουργείου Προ.Πο. που έστειλε τους ραβδούχους προποτζήδες να συνετίσουν τους ασεβείς. Μετά από αρκετά λεπτά συνετισμού επανήλθε η τάξις και η λιτανεία της θαυματουργής εικόνας μπόρεσε να συνεχιστεί - πάντως χωρίς τον Εξοχότατο, που τον κάθισαν σε καρέκλα στο προαύλιο του ναού περιστοιχισμένο από παπάδες και προποτζήδες με πολιτικά που του ’καναν αέρα, διότι κόντευε να του έρθει κόλπος.
Τα συγχαρητήριά μας στους εκπροσώπους των τηλεοπτικών καναλιών που, κόψε-ράψε, κατάφεραν να μας μεταδώσουν το ρεπορτάζ χωρίς τις βέβηλες ψαλμωδίες. Το ίδιο και στους δημοσιογράφους των έντυπων Μέσων Μη Ενημέρωσης (με την εξαίρεση του Ελεύθερου Τύπου). Και πού ’στε ακόμη!

http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2010/08/blog-post_9522.htmlΓια πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας εμφανίσθηκε και αυτό το φαινόμενο:
Να μην τολμούν να βγουν έξω από το γραφείο ή από το σπίτι τους οι σημερινοί πολιτικοί καθ’ ότι, ποτέ πολίτες δεν είχαν τέτοιο και τόσο μένος κατά των πολιτικών!. Τα ξεσπάσματά τους δεν είναι μόνο φραστικά. Μερικές φορές τούς αρχίζουν και στις φάπες ή τους πλακώνουν με τις ντομάτες!. Τα κρούσματα είναι...
πια καθημερινά.
Ήδη τη λαϊκή οργή δέχτηκαν δημόσια, μεταξύ άλλων, οι Πάγκαλος, Σηφουνάκης, Λοβέρδος, Κουτρουμάνης κ.ά. από την κυβερνητική πλευρά με πρώτον, βέβαια, τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, που ένα βράδυ είδε ολόκληρο το κατάμεστο Ηρώδειο να τον μουντζώνει και να τον …”λούζει” με τις πιο ακατονόμαστες φράσεις!..
Και από την άλλη μεριά τη λαϊκή οργή δέχθηκε και ο πρ. πρόεδρος της Βουλής Δημ. Σιούφας και ο Ζαγορίτης…
Για σκεφθείτε έναν βουλευτή, έναν υπουργό, να του πετάνε κλούβια αβγά και να κραυγάζουν “φέρε πίσω τα κλεμμένα ρε”!..
Αλλά δίκαια δέχονται τις επιθέσεις και πολλά λαμόγια της σημερινής πολιτικής…
Δεν μένει παρά να περιμένουμε τις επόμενες εκλογές, γιατί το παράδοξο θα είναι, όπως συχνά συμβαίνει, να τους ξαναψηφίσουν όλους αυτούς που έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό της κατάντημα!..
Οψόμεθα…
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2010/08/blog-post_8206.html