Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κέντρα κράτησης μεταναστών ένα από αυτά τουλάχιστον και στην Ηπειρο

Κέντρα κράτησης μεταναστών ένα από αυτά τουλάχιστον και στην Ήπειρο

Τριάντα κέντρα κράτησης μεταναστών προωθεί άμεσα η Κυβέρνηση στις δέκα περιφέρειες της ηπειρωτικής χώρας. Ένα τουλάχιστον από αυτά, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει χίλιους μετανάστες θα γίνει στην Ήπειρο.
Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης στη συνάντηση με τους περιφερειάρχες, στους οποίους παρουσίασε το σχέδιο της κυβέρνησης και τους έκανε γνωστό ότι οι Περιφέρειες έχουν προθεσμία μίας εβδομάδας, για να απαντήσουν καθώς και να προτείνουν χώρους.
Στη συνέχεια, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας θα προχωρήσουν στην εξεύρεση των κατάλληλων χώρων.
Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις των τοπικών πολιτικάντιδων, ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι «οι νόμοι ψηφίζονται και ισχύουν για όλους τους πολίτες».
Επίσης, ανέφερε ότι τα εξασφαλισμένα κοινοτικά κονδύλια για τα κέντρα κράτησης ανέρχονται σε 250 εκατ. ευρώ για την τριετία 2011 - 2013.
Στην ίδια συνάντηση ο Υπουργός παρουσίασε και τις προδιαγραφές που θα έχουν τα κέντρα αυτά ενώ για να προλάβει αντιδράσεις υποσχέθηκε και θέσεις εργασίας στα Κέντρα οι οποίες θα καλυφθούν από ντόπιους.
Στη σύσκεψη πήρε μέρος ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ο οποίος ανέφερε τα γνωστά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στην ευρύτερη περιοχή με τους πρόχειρους καταυλισμούς των μεταναστών.
Μιλώντας ο κ. Καχριμάνης τόνισε ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι από τα πλέον σοβαρά και μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την συνεργασία όλων των φορέων.
Μόνη τελική λύση βεβαίως ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών. Χωρίς βία βέβαια, ναζιστικές αηδίες, και χωρίς να χάσουμε τον ανθρωπισμό μας.
http://thesprotia-news.blogspot.com/2012/03/blog-post_8031.html








Φωναζαν οι καημενοι οι κατοικοι του Αγιου Παντελεημονα, και λεγανε «δεν ειμαστε ρατσιστες ρε παιδια, αλλα δεν τολμαμε να κυκλοφορησουμε στο δρομο και μας λυστευουν χτυπωντας μας» «ελατε να μεινετε εσεις εδώ στα σπιτια μας δυο βραδυα να δειτε τι τραβαμε» «και αυτοι πεινανε βεβαια, γιαυτο κλεβουν, αλλα και εμεις τι φταιμε. Στην αρχη βοηθουσαμε, αλλα τωρα η κατασταση εχει παραγινει». Και είναι αληθεια. Οποιοι λαθρομεταναστες ερχονται στην Αθηνα, από τον Πειραια από τα νησια η από τον Εβρο με πουλμαν που βαζει το ελληνικο κρατος, οι αστυνομικοι τους στελνουν στον Αγιο Παντελεημονα. Βγηκε η καημενη η Αννα Βαγενα και ειπε «η κατασταση με την εγκληματικοτητα των λαθρομεταναστων εχει παραγινει, θα μας κανουν ρατσιστες χωρις να ειμαστε», αλλα οσοι δεν ζουσαν το προβλημα τη χαρακτηρισαν ρατσιστρια. Ωσπου εγινε το κλου, με τον αριστερο ηθοποιο Στελιο Μαινα, που το πρωι εκανε αντιρατσιστικες δηλωσεις, και το βραδυ του επιτεθηκαν λαθρομεταναστες και παραλιγο να τον σκοτωσουν, για να του παρουν απλως το κινητο τηλεφωνο και να το πουλησουν. Και αρχισαν να πεφτουν βροχη οι καταγγελιες από αριστερους και αναρχικους που μενουν στην περιοχη. «Ρε συντροφοι, επιτεθηκαν και χτυπησαν τη μανα μου ενώ πηγαινε στη λαικη για να της παρουν το πορτοφολι» «Ρε συντροφοι με χτυπησαν και με ληστεψαν». Και εδώ θα πρεπει να κανουμε την αυτοκριτικη μας, γιατι παλιοτερα πριν 15 χρονια, οι οικοδομοι το συνδικατο τους δηλαδη, προσπαθουσε να αντιδρασει στους λαθρομεταναστες που τους γαμουσαν τα μεροκαματα, τους συνελαμβαναν και τους παρεδιδαν στους αστυνομικους, και ολοι επιρεαζομενοι από τα αναρχοπουστρονια της CIA και τους «αριστερους» της CIA και των κωλοευρωπαιων, τους χαρακτηριζαμε ρατσιστες, μεχρι που δεν δουλευε κανενας ελληνας στην οικοδομη, δουλευαν μονο λαθρομεταναστες, μεχρι τη σημερινη κριση πριν 2 χρονια που διαλυθηκε η ανεγερση οικοδομης στην Ελλαδα!! Και οι λαθρομεταναστες το γυρισαν στις ληστειες!!! Και σε όλα αυτά να εχεις μια ξεπουλημενη «αριστερα» και τα αναρχοπουστρονια προβοκατορες των αμερικανων, που λενε «αφηστε τους λαθρομεταναστες να σας ληστεψουν και να σας σκοτωσουν»!!! Και μετα απορουμε που ανεβαινουν τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης! Στους μονους που βρισκουν αποκουμπι οι κατοικοι! Και τα ναζιστομουτρα, συνταφτιζομενα με τους κατοικους, το μεγαλο προβλημα είναι ότι εχουν δικιο!
Και φυσικα τα στρατοπεδα είναι προσωρινη λυση. Η μονη λυση είναι ο επαναπατρισμος τους, και να κλεισουν τα συνορα της Ελλαδας.
Και φυσικα δεν ισχυει διαχωρισμος οικονομικων λαθρομεταναστων από προσφυγες που γινεται πολεμος στη χωρα τους!!! Γιατι οι αμερικανοι παντου πολεμους κανουνε, στο Ιρακ, στο Αφγανισταν στο Πακισταν, στη Σομαλια, στην Παλαιστινη στην Λιβυη. Οποιανου του εχουν κανει κατοχη στη χωρα του, να παρει τα οπλα και να τους πολεμησει τους κωλοαμερικανους στην πατριδα του, όχι να ερχεται να ληστεψει τους Ελληνες!


http://litlepost.blogspot.com/2012/03/27-2012.html

Αφησαν το κεντρο της Αθηνας να ρημαξει, εγκατελειψαν τους κατοικους στο ελεος συμμοριων ημεδαπων και αλλοδαπων και ανελαβαν ρολο "πολιτοφυλακης" τα Χρυσαβγοπουλα...ΤΙΠΟΤΕ δεν ειναι τοσο αθωο ή ηλιθιο οσο δειχνει!