Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΕΠΑΜ. Παναττική Συνδιάσκεψη 14 Μαρτίου 2012

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012.
ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΙΣ 14.00 Μ.Μ.
ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες του Ε.ΠΑ.Μ.,
Έχουν περάσει οκτώ μήνες από την ίδρυση του Μετώπου μας που αναπτύσσεται ήδη με γοργούς ρυθμούς σε όλη την χώρα και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του, την μαχητικότητα και την ζωντάνια του. Προχωράμε τώρα σε σημαντικά θεσμικά και οργανωτικά βήματα.
Το πρώτο από αυτά είναι η επιλογή να συζητήσουμε την απόκτηση νομικής υπόστασης του Μετώπου μας, διαδικασία που θα ολοκληρωθεί βάσει των αποτελεσμάτων της άμεσης ψηφοφορίας της 11/3 με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο όλων των μελών μας. Παράλληλα έχει ξεκινήσει ένας ευρύς οργανωτικός διάλογος για τον τρόπο της οργάνωσής μας που να αρμόζει στις διακηρυγμένες αρχές μας, ο οποίος θα θεσμοθετηθεί στο επικείμενο 1ο Συνέδριό μας.
Ένα βήμα στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και για την καλύτερη οργάνωση του 1ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ είναι και η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, την Τετάρτη 14 Μαρτίου, στο Σ.Ε.Φ., στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του ΕΠΑΜ των Τομέων της Αττικής.
Αντικείμενο της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ είναι:
1. Η εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης και των άμεσων πολιτικών εξελίξεων. Τα οργανωτικά και πολιτικά καθήκοντα του ΕΠΑΜ
2. Ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την ημερήσια διάταξη και τη διαδικασία του επικείμενου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ.
3. Η επιλογή Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου για την προετοιμασία και διεξαγωγή του Συνεδρίου.
Η επιτροπή αυτή θα κληθεί να καλύψει τις πρακτικές ανάγκες της διοργάνωσης. Τα μέλη της θα επιλεγούν από τους Τομείς της Αττικής και για τον λόγο αυτό ζητούμε από τους Τομείς να επιλέξουν άτομα που θεωρούν ικανά να στελεχώσουν την Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου. Τα μέλη της θα προταθούν και επιλεγούν κατά τη διάρκεια της ΠΑΝΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ.
Ανάλογες συνδιασκέψεις προτείναμε να διοργανωθούν σε όλη την χώρα, με πρωτοβουλίες των κατά τόπους Τομέων μας, μέχρι την έναρξη του 1ου Συνεδρίου μας, που έχει προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα 6-8 Απριλίου 2012.
Υπενθυμίζουμε σε όλα τα μέλη του ΕΠΑΜ ότι η ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, όπως και αντίστοιχες που τυχόν διοργανωθούν σε άλλες περιοχές, δεν είναι τακτικά σώματα με αποφασιστικό χαρακτήρα. Έχουν σκοπό να διευκολύνουν την ελεύθερη ζύμωση μέσα στις γραμμές του ΕΠΑΜ κατά την προσυνεδριακή περίοδο. Οι συντονιστές των Τομέων και Πυρήνων του ΕΠΑΜ στην Αττική καλούνται να ενημερώσουν όλα τα μέλη και να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους στη ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ.
Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες θα ανταποκριθούν με όλη την δύναμή τους στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Θα νικήσουμε!
Η Προσωρινή Πολιτική και Οργανωτική Επιτροπή του ΕΠΑΜ