Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση Συντονιστικού Σωματείων για την παρέλαση στα Γιάννενα

Ανακοίνωση Συντονιστικού Σωματείων για την παρέλαση στα Γιάννενα
Το συντονιστικό των πρωτοβάθμιων σωματείων Ιωαννίνων καλεί όλο τον εργαζόμενο κόσμο, του ανέργους και τα πληττόμενα στρώματα αυτής της κοινωνίας να δώσουν μια ακόμη απάντηση σε όλους αυτούς που επιχειρούν να καταστρέψουν τις ζωές και το μέλλον μας.
Στις 21 Φλεβάρη οι διαθέσεις του κόσμου φάνηκαν όταν μετά το τέλος της παρέλασης πραγματοποιήσαμε μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας απέναντι στην πολιτική του μνημονίου. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν από αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια να κυκλοφορεί ανενόχλητος στην πόλη μας. Ειρηνικά, συγκροτημένα και περιφρουρημένα από προβοκάτσιες που φαίνεται να ετοιμάζει η κυβέρνηση σε όλη την Ελλάδα θα δώσουμε και αυτή τη φορά το μήνυμα ότι ο λαός είναι εδώ και θα συνεχίσει να αντιστέκεται στην πολιτική του μνημονίου μέχρι την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων.
Δεν του έφταναν οι φόροι και τα χαράτσια όλο το προηγούμενο διάστημα. Μετά το νέο μισθολόγιο και τις περικοπές μισθών στο δημόσιο τομέα ακολουθούν οι απολύσεις. Τώρα έρχεται η σειρά των μειώσεων μισθών και στον ιδιωτικό τομέα. Προσπαθούν να καταργήσουν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να επιβάλουν παντού την ατομική διαπραγμάτευση των όρων εργασίας. Ενώ τον Ιούνιο έχουν ήδη εξαγγείλει νέο πακέτο περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις μας.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ !!!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

http://argird.blogspot.com/2012/03/blog-post_7957.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FQEvpB+%28%22%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%91+%CE%BA+%CE%91%CE%94%CE%99%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%95%CE%A4%CE%91%22%29