Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ε.Κ.Θεσπρωτίας. Ψήφισμα συμπαράστασης στους απλήρωτους συμβασιούχους των Ιωαννίνων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, συμπαραστέκεται ολόπλευρα στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι 130 οικογένειες συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Ιωαννίνων, οι απλήρωτοι εργάτες του Καρυπίδη, όλοι οι απολυμένοι, οι άνεργοι του νομού Ιωαννίνων, για μόνιμη και σταθερή εργασία, ενάντια στις απολύσεις, ενάντια στα αντεργατικά, αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, της ΤΡΟΪΚΑ, της Ε.Ε. και των συνοδοιπόρων τους τις συμβιβασμένες πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα ταξικά Συνδικάτα και Σωματεία, να τα μαζικοποιήσουν, να μπουν στην δράση για την ανάπτυξη ενός ρωμαλέου ταξικού κινήματος, να δώσουν την μάχη μαζί με το ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ.
Η Πανεργατική – Πανγιαννιώτικη Απεργία στις 23 του Μάρτη να πάρει χαρακτήρα ευρύτερης συσπείρωσης, στην κατεύθυνση να παρθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των εργατικών λαϊκών οικογενειών που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους, όπως πάγωμα στεγαστικών δανείων, δημοτικών τελών, επίδομα ανεργίας στους απλήρωτους εργαζόμενους, μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που εργάζονται με ελαστικές και ορισμένου χρόνου εργασιακές σχέσεις.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ
Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 - ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

http://892fm.blogspot.com/2011/03/blog-post_6196.html