Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οι συνδυασμοί του Νομού Θεσπρωτίας

Οι συνδυασμοί του Νομού Θεσπρωτίας
Τελικά πέντε είναι οι συνδυασμοί που κατατέθηκαν για το Δήμο της Ηγουμενίτσας μέχρι το βράδυ της Κυριακής στο Πρωτοδικείο της θεσπρωτικής πρωτεύουσας, οπότε και έληγε η σχετική προθεσμίας για την κατάθεση και τη συμμετοχή στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου. Τέσσερις τελικά οι συνδυασμοί για το Δήμο Σουλίου και τρεις για το Δήμο Φιλιατών.

Έτσι λοιπόν, όπως διαμορφώθηκε για το Δήμο Ηγουμενίτσας, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι ο κ. Γεώργιος Κάτσινος (ΠΑΣΟΚ), ο κ. Βασίλειος Γιόγιακας (ΝΔ), ο κ. Θεόδωρος Δήμας (ΚΚΕ), ο κ. Παύλος Αλεξίου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΛΚΚΕ), ενώ τελευταίος προέκυψε και ο δικηγόρος κ. Κοσσιώρης, (ανεξάρτητος συντηρητικός) ο οποίος κατέθεσε το δικό του συνδυασμό.
Στο Δήμο Σουλίου (όπως λέγεται ο Δήμος Παραμυθιάς) τέσσερις είναι οι συνδυασμοί που θα πάρουν μέρος στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Πρόκειται για τον συνδυασμό της κ. Μπραίμη-Μπότση Σταυρούλα (ΠΑΣΟΚ), του κ. Αθανάσιου Παππά (ΝΔ), αλλά και των κ. κ. Γεώργιου Λύγκα (ιατρός, ανεξάρτητος συντηρητικός) και Αριστείδη Μαρέττα (ΚΚΕ) .
Για το Δήμο Φιλιατών οι τρεις συνδυασμοί είναι του κ. Μηνά Παππά (ΠΑΣΟΚ), του κ. Γεώργιου Δάλλα (ΝΔ) και του κ. Λαέρτη Ρέγκα (ΚΚΕ).
http://thesprotia-news.blogspot.com/2010/10/blog-post_9.html