Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Οι διώξεις των κομμουνιστοσυμμοριτων και οι νέοι δωσίλογοι

Οι διώξεις των κομμουνιστοσυμμοριτών και οι νέοι δωσίλογοι

Δεν είναι μικρή η έκπληξη που περιμένει όποιον αναγνώσει την διάταξη του κώδικα πολιτικών και στρατιωτικών συντάξεων. Μέσα στη φασαρία που έχει προκύψει από το νέο Ασφαλιστικό, με τις συντάξεις, τον τρόπο υπολογισμού τους και όλα τα σχετικά, πέρασε απαρατήρητο ότι εν έτη 2010, εξήντα χρόνια μετά τον Εμφύλιο, παραμένει ακόμη σε ισχύ η νομοθεσία που δίνει τη δυνατότητα να «μετρήσουν» μέχρι διπλάσια, μέχρι και έξι συντάξιμα, τα χρόνια όσων πολέμησαν τους «κομμουνιστοσυμμορίτες»!


Η εν λόγω διάταξη θεσμοθετήθηκε αρχικά τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια. Έκτοτε όμως επαναλαμβάνεται αυτούσια στους νόμους που ακολούθησαν, με τελευταίο αυτόν που ψηφίστηκε τον περασμένο Ιούλιο του 2010! Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς με πόσο «ενδιαφέρον» συντάσσουν οι νομοτεχνικοί και μελετούν οι Έλληνες βουλευτές τα νομοσχέδια τα οποία καλούνται να ψηφίσουν για να γίνουν νόμοι του κράτους. Νομοσχέδια τα οποία, στη συνέχεια, όπως ορίζει το Σύνταγμα, καλείται να υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Έτσι, η υπογραφή του Καρόλου Παπούλια (υιός του...υποστράτηγου Γρηγορίου Παπούλια), φέρει τόσο το προεδρικό διάταγμα του 2007, για τον Κώδικα πολιτικών και στρατιωτικών συντάξεων, όσο και ο ασφαλιστικός νόμος του 2010, που μετράει διπλά τον χρόνο υπηρεσίας όσων κυνήγησαν και εξόντωσαν «κομουνιστοσυμμορίτες».


Τον Αύγουστο του 2007 συντάχτηκε υπό μορφή Προεδρικού Διατάγματος ο Κώδικας πολιτικών και στρατιωτικών συντάξεων. Το υπ' αριθμ. 169 Π.Δ., με ημερομηνία 29/8/2007, φέρει την υπογραφή του τότε υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και φυσικά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Στο άρθρο 40 και υπό τον τίτλο «Υπολογισμός χρόνου υπηρεσίας στο διπλάσιο» διαβάζουμε ότι δικαίωμα υπολογισμού του χρόνου στο διπλάσιο έχουν μεταξύ άλλων και όσοι «Ελαβαν μέρος στον αγώνα κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών και για όσο χρόνο διατέλεσαν στη ζώνη επιχειρήσεων. Ο χρόνος υπηρεσίας καθενός στη ζώνη των επιχειρήσεων βεβαιώνεται από την αρμόδια Διεύθυνση του οικείου Γενικού Επιτελείου ή του Αρχηγείου της Χωροφυλακής, της Αστυνομίας πόλεων και του Πυροσβεστικού Σώματος. Η διάρκεια του αγώνα κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών ορίζεται από την 1η Απριλίου 1946 μέχρι την 31η Οκτωβρίου 1949, με τη διατήρηση της ισχύος της παρ. 1 του άρθρου 2 του Ν.Δ. 2704/1953»(πηγή: tvxs).

Δυστυχώς στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα όπου επιβιώνουν μόνον οι ρουφιάνοι, οι γλείφτες και οι δοσίλογοι, οι «κομουνιστοσυμμορίτες» βγήκαν στα βουνά και έκαναν αντίσταση, ενώ αυτοί που τους έδιναν στους Γερμανούς και συνεργάζονταν μαζί τους, οι πασίγνωστοι γερμανοτσολιάδες, οι οποίοι παρέλαζαν με τις στολές των ...Μακεδονομάχων, και οι οποίοι οργίασαν ξανά μετά το 1949 εκτελώντας, ξεριζώνοντας και βιάζοντας, είναι αυτοί που είναι ακόμη και σήμερα οι ...κολλητοί της εξουσίας.

Μήπως η επανάληψη της ιστορίας το 2010 ειναι κάτι παραπάνω από εμφανής;
Μήπως αυτοί που ξεπούλησαν τη χώρα, που λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο και που εκποιούν ότι έχει παραμείνει δημόσιο, και που συνεχίζουν και γαμάνε το λαό, είναι πολιτικά και κοινωνικά οι άξιοι συνεχιστές της πολιτικής των γερμανοτσολιάδων;
Αλλωστε τα παραδείγματα είναι πολλά, ε κύριε Ράλλη, μέγα ευεργέτη; Μη ξεχάσω και το Χριστοφοράκο με τον γιατρό-πατέρα του να δίνει ρέστα στο ρουφιανιλίκι...Τυχαίο είναι που τον φυγάδευσαν στη Γερμανία, τη δεύτερη πατρίδα του με τη σύμπραξη ΜΠΑΤΣΟΚ και Νέας Δημοπρασίας;

Σήμερα η κατοχή του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΕΚΤ με τη συμφωνη γνώμη των δωσίλογων του δικομματισμού, με το ΓΑΠ να πρωτοστατεί ως νέος Τσολάκογλου και τους Χρυσοχοΐδη και Πάγκαλο να συμπράττουν ως νέοι Ράλληδες και Χατζηπάνοι, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στους νέους κατακτητές, οι οποίοι τυχαίνει και πάλι να είναι Γερμανοί!
Δεν ειναι τυχαίο επίσης το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των εθνικών πόρων έχει παραδοθεί σε εταιρείες γερμανικών συμφερόντων (πλοία, λιμάνια, αεροδρόμια, ναυπηγεία, σιδηρόδρομοι).

Τι στον πούτσο έχει αλλάξει, λοιπόν, από την Ελλάδα του 1941 και πλέον;

Ακόμη και οι ταγματασφαλίτες και οι χωροφύλακες, τα δεξιά χέρια των SS, σήμερα ονομάζονται μπάτσοι, οι οποίοι υπηρετούν πιστά τα αφεντικά τους, ως αγνά σκυλιά.

Γιατί δε δίνετε και σε αυτούς διπλάσια συντάξιμα χρόνια για τον αγώνα τους έναντι των αναρχοκομμουνιστών, πλέον;
http://perdika-thesprotias.blogspot.com/2010/10/blog-post_6203.html