Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΦΙΛΙΑΤΕΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Κάπου 8.000 υπολογίζουν τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές του ενωμένου από τον ¨Καλλικράτη¨ δήμου Φιλιατών. Κάπου 200 θα είναι οι υποψήφιοι. Κι αν αφαιρέσεις την τρίτη ηλικία που απέχει θέλοντας μη θέλοντας από τη διαδικασία, σε κάθε είκοσι ενεργούς πολίτες αντιστοιχεί και ένας υποψήφιος. Και γι’ αυτό βλέπουμε πως κάθε σπίτι έχει και υποψήφιο, κάθε χωριό και γήπεδο… Τρεις σταυρούς θα βάζουμε στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των Φιλιατών, ένα στην περιφέρεια Σαγιάδας και έναν στο τοπικό. Έχει να γίνει χαμός και μπερδεμός μεγάλος!!!
ΦΙΛΙΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η αλλιώς πολιτικό αχταρμά διαπίστωσαν όσοι είχαν την τύχη (ή ατυχία) να δουν τα ονόματα των υποψήφιων και των τριών συνδυασμών που διεκδικούν τον Δήμο Φιλιατών. Πρώτα πρώτα, εκτός ΚΚΕ, τα ονόματα κυκλοφόρησαν σε κάτι κόλλες αναφοράς γραμμένες…στο πόδι. Δεύτερον, δεν ήταν ολοκληρωμένες καταστάσεις και μπορούσε ο καθένας να βάλει από κάτω και το όνομα του φίλου του, για να του κάνει πλάκα. Μαύρο πλάκα δηλαδή. Όπως πλάκα θα έχει όταν θα προσπαθήσει όποιος δήμαρχος βγει να κάνει έργο, να παρουσιάσει αξιοπρεπές μενού…με αυτόν τον αχταρμά. Χτυπάνε οι παρουσίες κάποιων, σαν η μύγα μεσ’ το γάλα, και θα επέμβει το υγειονομικό...!
ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Έχουν την παρουσία τους σήμερα από τις στήλες μας. Τρεις Φιλιατιώτες τρεις καταστηματάρχες, τρία καλά παιδιά που πάνε να βοηθήσουν το Φιλιάτι από… τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς:
1) Ο ¨παλιότερος¨ είναι ο Δημήτρης Τσαβέλης ή Καπτεν Τζίμης, (ο γνωστος καπετάνιος, που δεν έχει δεί ποτέ θάλασσα, με το bar με τις μαυροκόκκινες καρέκλες και τη βάρκα απ΄έξω) που κατεβαίνει με το ΚΚΕ και θα πάρει ψήφους σε αντίκρισμα της καλής του καρδιάς- και όχι γιατί θα ακουστεί… η φωνή του κόμματος. Ακούγεται πως θα πάρει περισσότερους σταυρούς κι από τον παλαίμαχο του ΚΚΕ Ηλία Κυρίτση!!!
2) Ο επόμενος είναι ο Κώστας Πάντος ή γάτος, που κατεβαίνει με τον Γιώργο Δάλλα, προς μεγάλη ¨έκπληξη¨ των ¨τυφλωμένων¨ πασοκτσίδων. Μιάς και πριν λίγα μόλις χρόνια ήταν το ¨παιδί για τα θελήματα¨ του πασοκ. Το παιδί όμως μεγάλωσε, μαζί και οι ανάγκες του, όπως και της πολυμελούς οικογένειάς του. Αυτά δεν τα έβλεπε κανείς άλλος και έτσι ο γάτος…ανέβηκε στα κεραμίδια. Ας τα γυρίσει…να σταματήσουν οι σταλαγματιές στο δημοτικό μαγαζί. Θα ψηφιστεί από έναν ευρύ κύκλο φίλων και το μεγάλο του σόι!!!
3) Ο τρίτος, φίλος κι αυτός, είναι ο Παρασκευάς ο Βλάχος, ο ένα και μοναδικός Τσεβάς. Κι αν ο προηγούμενος, ο Κώστας είναι γάτος, ο Τσεβάς είναι…γάτα. Ότι θα είναι χρησιμότατος σε μια δημοτική αρχή δεν χρειάζεται να είσαι ο Γιώρη Γκέλερ ο μάγος για να το καταλάβεις, αρκεί να τον ξέρεις έστω και λίγο. Ευρηματικός, πανέξυπνος και αγωνιστικός πάει να βγει πρώτος σε σταυρούς και δεν θα είναι δύσκολο γι’ αυτόν, αν προσθέσει και του Πλαίσιους!!!
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ !
Και θέλει παρουσία ας του θυμίσουμε εκείνο που λέγαμε μικρά, να καταλάβει την ουσία: ¨παλαμάκια παίξετε κι ο υποψήφιος έρχεται και μας φέρνει κάτι τι, εικοσάρι στο χαρτί…. μπλόμ!!!
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
http://filiates.blogspot.com/2010/10/blog-post_22.html


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !
ΑΛΑ.... ....ΞΑΜΕ ! Φίλοι Φιλιαταίοι, αγαπημένοι και μη, μόλις προ λίγου έγινε to Bum, στο Radiofiliati, δεν ξέρουμε αν το ακούσατε. Μας έφυγαν οι παλιοί boss, τα πήραν όλα, χτύπησαν και την πόρτα φεύγοντας. Μας άφησαν στην ψάθα και τα…σκουπίδια τους! Μαζέψαμε λοιπόν τα συντρίμμια μας και είπαμε ΟΧΙ δεν θα πεθάνουμε. Εδώ θα συνεχίσουμε τον αγώνα, για την ενημέρωση των φίλων κι άφιλων. Αν μας σβήσουνε το mail, θα φτιάξουμε άλλο. Αν μας πάρουν και τα σώβρακα…θα πάρουμε σλιπάκια ζωγραφιστά…μόνο που για να γίνουν αυτά χρειάζονται λεφτά. Και τώρα είναι ευκαιρία- αν κάποιος υποψήφιος θέλει παρουσία θα στηθεί στη γωνία. Στείλτε μας λοιπόν ότι θέλετε στο παλιό mail, αν το καταργήσουν θα σας ενημερώσουμε. Αν μας πεθάνουν (διαγράψουν), θα αναστηθούμε, με τη βοήθεια σας πάντα… Ζει το το Radiofiliati!!! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ! Φεύγοντας πήραν και τις παρωπίδες κι έτσι από δω και πέρα χορταίνουν τα πανιά μας αέρα. Αέρα της ελευθερίας που έρχεται από την Μουργκάνα, και που ξυρίζει κόντρα, γιατί δεν έχει μπροστά την Κόντριζα να τον κόψει. Ο Κολιός μέχρι το παιχνιδάδικο του Πίπη Γκάνια πάει, από κει και κάτω ξυρίζει… Ο αέρας αυτός είναι καλός, είναι υγεία. Στη Γκρόπα δεν φυσάει και μουχλιάζεις γρήγορα. Άσε που εκεί είναι μαζεμένα όλα κομματικά γραφεία, που παράγουν μούχλα και σαπίλα. Αέρα στα πατζάκια μας λοιπόν και ζει το το Φιλιάτι και τα γραφτά ραδιοκύματα του!!!