Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ανθίζει μια πρωτόγνωρη εργατική άνοιξη

Στα Γιάννενα, την Τετάρτη 3 Μάρτη, ημέρα εξαγγελίας των μέτρων, έγινε συγκέντρωση 100 ατόμων, ενώ την Πέμπτη το απόγευμα πάνω από 700 άτομα διαδήλωσαν, μετά από κάλεσμα της νεοσύστατης Επιτροπής Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών. Και στις δύο κινητοποιήσεις συμμετείχαν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΠΡΙΝ




 
8/3/10 09:20
Μάρτης γδάρτης
Λασποβροχή, χιόνια, τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι το σκηνικό του καιρού
Επέστρεψε στη χώρα μας η σκόνη από τη Σαχάρα, που «σκεπάζει» τον ελληνικό ουρανό από το πρωί της Δευτέρας και σε συνδυασμό με την έντονη υγρασία και τη λασποβροχή συνθέτουν το σκηνικό του σημερινού καιρού
Όπως δήλωσε η μετεωρολόγος Χρυσούλα Πέτρου, το φαινόμενο έχει ήδη αρχει να εξασθενεί στη Δυτική Ελλάδα, ενώ μέχρι το απόγευμα θα έχει καθαρίσει εντελώς ο ουρανός σε όλη τη χώρα.
Εν τω μεταξύ, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη και φτάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Μερική απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Συγκεκριμένα, δεν περνούν τη γέφυρα, για λόγους ασφαλείας, τα φορτηγά μεγάλης επιφάνειας, τα φορτηγά κενά φορτίου, καθώς και τα δίκυκλα. Επίσης, κλειστό λόγω των ανέμων, είναι και το πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου.
Δεν αποπλέουν τα πλοία από το λιμάνι της Πάτρας για Ηγουμενίτσα και από Κυλλήνη για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο.
in.gr