Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης στη Παραμυθιά

Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης στη Παραμυθιά
Το Σάββατο 7 Αυγούστου η κατασκήνωση Παραμυθιάς θα φιλοξενήσει δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδοποιούς, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και το Λάκη Παπαδόπουλο.
Δύο εξέχουσες μουσικές προσωπικότητες με αστείρευτο ταλέντο και ιδιαίτερο στυλ καταφθάνουν στη Παραμυθιά για μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, μηνύματα προβληματισμού αλλά πάνω από όλα για μια βραδιά γεμάτη μουσική και ροκ ακούσματα.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γιοκαρίνης δύο ζωντανοί θρύλοι του Ελληνόφωνου Έντεχνου και Rock τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια μοναδική συνεργασία με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες τους.
Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη πόλη μας, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε δύο μουσικές προσωπικότητες που έχουν άφησε το δικό του στίγμα στην Ελληνική μουσική σκηνή.
Τραγούδια όπως «Γυριστρούλα», «Τσικαμπούμ», «Σε Ζητάω», «Ρέγγε Και Σαρδέλε», «Κιθαρίστας ή Ντράμερ», «Λάκη Γοριλάκη», «Ευλαμπία» θα ξετυλιχθούν μπροστά μας μέσα από ένα 4ωρο πρόγραμμα, στο μαγευτικό περιβάλλον των κατασκηνώσεων της Παραμυθιάς
http://892fm.blogspot.com/2010/07/blog-post_4486.html