Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ποταμίσιο πάρτυ στον Καλαμά στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας πέντε με οκτώ Αυγούστου

by the river party στον Παραπόταμο 5-8 Αυγούστου

Το by the river party στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας θα γίνει φέτος για δεύτερη φορά, από τις 5 ως τις 8 Αυγούστου, στις όχθες του Καλαμά, κάτω από το κάστρο της αρχαίας Φανoτής, μέσα σε ένα όμορφο πλατανόδασος.
Πλήθος εκδηλώσεων συνοδεύουν τη γιορτή αυτή, συναφείς με το κατασκηνωτικό πνεύμα και την αγάπη για την φύση: εκδρομές, οι αγώνες beach volley, 4X4, Super cross, Rafting, οι βουτιές στο ποτάμι, οι βόλτες με τα άλογα, τα ανέκδοτα, το τάβλι, οι νέες γνωριμίες και η χαλάρωση δίπλα στα νερά του ποταμού. Στο χώρο του Festival υπάρχουν εγκαταστάσεις camping, fast food, καφέ και Bar. Όλη την ημέρα ο χώρος του Φεστιβάλ και του Parking, φυλάσσεται από security και υπάρχει μόνιμη ιατρική κάλυψη.
Οι συναυλίες βρίσκονται βέβαια στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Έχουμε και λέμε:
Πέμπτη 5.8: Υπόγεια Ρεύματα, Birthmark, NoProva, (εισιτήρια 10 ευρώ),
Παρασκευή 6.8: Γυμνά Καλώδια, Fuzzy Nerds, Fouskes, Pure Alcohol, (εισιτήρια 10 ευρώ)
Σάββατο 7.8: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Μακαβού, Τάνια Κικίδη, Φαίη Μπρουζάκη, Τάσος Σκούρας, SugahSpunk (εισιτήρια 20 ευρώ)
Κυριακή 8.8 Πολυφωνικό Καραβάνι
Θα υπάρχει βέβαια η δυνατότητα αγοράς ενιαίου εισητηρίου (για τις 4 ημέρες) με τιμή 25€. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών προβλέπεται ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ για όλες τις ημέρες.
http://thesprotia-news.blogspot.com/2010/07/by-river-party-5-8.html




2ο river party στον Παραπόταμο 5-8 Αυγούστου
Μόνο 10 λεπτά από την Ηγουμενίτσα , στον Δήμο Παραποτάμου Θεσπρωτίας, βρίσκεται μια πανέμορφη κοιλάδα που τη διασχίζει ο ποταμός Καλαμάς. Εκεί η πλούσια ατόφια βλάστηση και η άγρια ομορφιά ορίζουν το σκηνικό του φετινού καλοκαιριού.
Το by the river party κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά, να «τραβήξει» τα βλέμματα όλων όσων αναζητούν κάτι διαφορετικό και να τοποθετηθεί, ως ένα από τα ξεχωριστά καλοκαιρινά events. Οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν σε αυτό έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!
Στις 2 Αυγούστου 2009 το μόνο που έμεινε χαραγμένο στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων είναι ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης από μια άρτια διοργάνωση.
Το μήνυμα ήταν ενθαρρυντικό:
Ένας νέος θεσμός ξεκινούσε…
Η οργανωτική επιτροπή έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο να το ενδυναμώσει και χρόνο με το χρόνο να καθιερωθεί ως πολιτιστική αναφορά της περιοχής. Και φέτος το By The River Party θα είναι ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική, χωρίς να λείψουν οι εκδρομές, οι αγώνες beach volley, 4X4, Super cross, Rafting, οι βουτιές στο ποτάμι, οι βόλτες με τα άλογα, τα ανέκδοτα, το τάβλι, οι νέες γνωριμίες και η χαλάρωση δίπλα στα νερά του ποταμού.
Στην σκηνή του φεστιβάλ θα εμφανιστούν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.
Πέμπτη 5 Αυγούστου: Υπόγεια Ρεύματα, Birthmark, NoProva.
Παρασκευή 6 Αυγούστου: the Fuzzy Nerds, Γυμνά καλώδια, Fouskes, Pure Alcohol.
Σάββατο 7 Αυγούστου: Β. Παπακωνσταντίνου, Sugahspunk.
Κυριακή 8 Αυγούστου: Πολυφωνικό Καραβάνι.
Στο χώρο του Festival υπάρχουν εγκαταστάσεις camping, fast food, καφέ και Bar.
Όλη την ημέρα ο χώρος του Φεστιβάλ και του Parking, φυλάσσεται από security και υπάρχει μόνιμη ιατρική κάλυψη.
Στην περιοχή παρέχονται όλα τα αγαθά και οι ανέσεις για τη διασκέδαση των επισκεπτών αλλά και τη διαμονή των κατασκηνωτών.
Οι τιμές των εισιτηρίων:
Πέμπτη 5 Αυγούστου: 10€
Παρασκευή 6 Αυγούστου: 10€
Σάββατο 7 Αυγούστου: 20€
Ενιαίο εισιτήριο για όλο το τετραήμερο: 25€ (περιλαμβάνει τα εισιτήριο για όλες τις συναυλίες και το δικαίωμα χρήσης του camping).
Για τα παιδιά ηλικίας μικρότερης των 12 ετών προβλέπεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος σε όλες τις συναυλίες και παραμονή στο χώρο.
Η οργανωτική επιτροπή σας καλεί όλους και σας περιμένει, στο by the river party 2010 για μια ξεχωριστή και ουσιαστική απόδραση σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο. Κάτω από το κάστρο της Αρχαίας Φανοτής, δίπλα στις όχθες του ποταμού Καλαμά.
Με εκτίμηση η οργανωτική επιτροπή του bytheriverparty
http://www.bytheriverparty.gr
info@bytheriverparty.gr
http://e-igoumenitsa.gr/news/hellas/hellas-culture-news/4586-2-river-party-5-8-.html


από angelos » Παρ Ιούλ 02, 2010 12:19 pm
καλα τα event,αλλα περυσι υπηρχαν σημαντικες ελλειψεις σε παροχες υγιεινης και διασκεδασης.
φετος ευχομαι τα πραγματα να ειναι καλυτερα.επειδη εχω παει σε πολλα φεστιβαλ σε ολη την ελλαδα εχω να πω οτι φετος πρεπει να γινει μεγαλη προσπαθεια με καλυτερη οργανωση για τα απλα πραγματα...