Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αντικαπιταλιστική παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις δημοτικές εκλογές

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αντικαπιταλιστική παρέμβαση στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές
«Ψηφοδέλτια ανατροπής» στην Ήπειρο. Προετοιμασίες σε όλη την Ελλάδα
Έντονες και με μαζική συμμετοχή υπήρξαν οι διεργασίες και στην περιοχή της Ηπείρου.

Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, συμμετείχε πλήθος αγωνιστών που δραστηριοποιείται στα τοπικά νομαρχιακά και δημοτικά σχήματα, που παρεμβαίνουν στην περιοχή (ΝΟΡΑΣΙ και ΔΡΑΣΙ από Ν. Ιωαννίνων, Θεσπρωτία της Αντίστασης και του Αγώνα, Αριστερή Πρωτοβουλία Πρέβεζας).

Στις συναντήσεις αυτές, όπου διερευνήθηκαν οι διαθέσεις και οι δυνατότητες εκλογικής παρέμβασης, πρωτοστατούν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ μέχρι τώρα τις παρακολουθούν και άλλες δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

Για την περιφέρεια της Ηπείρου ο στόχος είναι να υπάρξουν αντικαπιταλιστικά ψηφοδέλτια κατ’ αρχάς σε επίπεδο περιφέρειας, ενώ σοβαρή είναι η πιθανότητα καθόδου σε τρείς δήμους της περιοχής, τους δήμους Ιωαννίνων, Ζίτσας, και Πρέβεζας. Και εδώ οριστική κατάληξη αναμένεται στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι να συμβάλει στη συγκρότηση ψηφοδελτίων και στις 13 Περιφέρειες του «Καλλικράτη», ενώ θα επιχειρήσει να παρέμβει σε όσο το δυνατόν περισσότερους δήμους, ειδικά εκεί όπου υπάρχουν μάχιμες κινήσεις πόλης.

ΠΡΙΝ 25 Ιουλίου 2010