Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Νέα διόδια στην Εγνατία

Νέα διόδια στην Εγνατία
Από σήμερα Παρασκευή 9 Δεκέμβρη ξεκινά τη λειτουργία του άλλος ένας σταθμός είσπραξης διοδίων στην Εγνατία Οδό. Πρόκειται για το σταθμό που βρίσκεται στα Τύρια Θεσπρωτίας (περιοχή Παραμυθιάς) και είναι ο τέταρτος που λειτουργεί στον αυτοκινητόδρομο μέσα στο διάστημα ενός μήνα, μετά από αυτόν στο Ιασμο Κομοτηνής, στο Μαλακάσι Ιωαννίνων (περιοχή Μετσόβου) και την Ανάληψη Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Η κυβέρνηση προχωρά στην επιβολή των διοδίων αυτών σε μια στιγμή που η λαϊκή οικογένεια δέχεται ολομέτωπη επίθεση (ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, φοροχαράτσια, ακρίβεια κ.ά.) και παρότι η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, που στοίχισε 6,5 δισ. ευρώ, πληρώθηκε αποκλειστικά από τον ελληνικό λαό.
Οπως ανακοίνωσε χτες η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ», το χαράτσι που θα πληρώνουν οι οδηγοί και στο σταθμό αυτό είναι: 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 5 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και λεωφορεία και 7 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες.
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6586096&publDate=9/12/2011