Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας. Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας

e-mail που λάβαμε


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τοπική επιτροπή Πρέβεζας: Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου της Πρέβεζας
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011 21:39
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της Πρέβεζας ξεκίνησαν έναν αγώνα, ενάντια στη φτώχεια, την απλήρωτη εργασία και τη διάλυση της ζωής τους, που προωθεί η συγκυβέρνηση, η Ε.Ε και το ΔΝΤ , στο όνομα της κρίσης. Ο αγώνας τους είναι η δική τους «αδιάλλακτη» απάντηση στο σχέδιο της συγκυβέρνησης να επιβάλει την απλήρωτη εργασία σε όλους τους χώρους δουλειάς(δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) .
Με την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δείχνουν το μόνο ρεαλιστικό και αποτελεσματικό δρόμο, ώστε να αποτραπεί η υποδούλωση όλης της εργατικής τάξης που μεθοδεύουν από κοινού βιομήχανοι, τραπεζίτες, μαζί με τη νεόκοπη συγκυβέρνηση Παπαδήμου-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, και τους υπερεθνικούς επόπτες ΔΝΤ-ΕΕ.
Το δρόμο του ανυποχώρητου, μαζικού και αποφασιστικού αγώνα, το δρόμο της τιμής και της ταξικής αξιοπρέπειας.
Ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων στο νοσοκομείο είναι και αγώνας όλων των εργαζόμενων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σε μια περίοδο που οι απολυμένοι και οι άνεργοι αγγίζουν το 1 εκατομμύριο, και που ετοιμάζονται νέες χιλιάδες απολύσεις μέσω της «εφεδρείας» στο Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Είναι ώρα να πραγματοποιηθεί στη Πρέβεζα αγώνας ανυποχώρητος ενάντια στην απλήρωτη εργασία και την καταστρατήγηση των συμβάσεων εργασίας.
Η ελπίδα του κόσμου της εργασίας βρίσκεται στην ανυπακοή, την αντίσταση και την ανατροπή της αντιδραστικής πολιτικής και των κυβερνήσεων που την υλοποιούν! Με ένα πανεργατικό, αγωνιστικό μέτωπο διεκδίκησης, ρήξης και ανατροπής. Με την αγωνιστική ταξική ενότητα και την αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των ανέργων, που θα υπερβαίνει τον υποταγμένο κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό και θα στηρίζεται στα σωματεία, τις εργατικές συνελεύσεις και τον ταξικό συντονισμό της εργατικής βάσης. Με την κοινή ανατρεπτική δράση όλων των δυνάμεων και ρευμάτων της Αριστεράς στο πλαίσιο του κινήματος.
Απαιτούμε:
Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τώρα.
Με πανεργατικό αγωνιστικό μέτωπο, να ανατρέψουμε την επίθεση των καπιταλιστών και τη «χούντα των αγορών».
Κάτω η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, του κεφαλαίου και των ΕΕ-ΔΝΤ.
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

http://www.ioannina24.gr/%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82/%CE%B1%CE%BD%CF%84-%CE%B1%CF%81-%CF%83%CF%85-%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1%CF%82.html