Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Mε τα όπλα Αμερικάνων και Γάλλων προσπαθούν να ανατρέψουν τον Καντάφι!


Με τα όπλα αμερικάνων και Γάλλων προσπαθούν να ανατρέψουν τον Καντάφι!

Το βράδυ της Κυριακής η πράσινη πλατεία της Τρίπολης καταλήφθηκε από τους οπλισμένους με τανκς και πολυβόλα αντικαθεστωτικούς! Κατέχουν πλέον το 20% της πόλης.
Επίλεκτες μονάδες που είχουν αναλάβει την προστασία του Καντάφι έχουν παραδοθεί, όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία.
Ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου αναφέρει σύμφωνα με το CNN θα διεξαχθούν σήμερα, Δευτέρα συνομιλίες σχετικά με τη μεταβίβαση του Σαΐφ Καντάφι στη Χάγη. Ο οποίος Σαϊφ Καντάφι όχι μόνο δεν συνελήφθει, αλλά υπερασπίζεται το ξενοδοχείο των δυτικών ψευτοδημοσιογράφων από τις επιθέσεις των καθαρμάτων τσιρακιών των ΝΑΤΟικών.
Ο Καντάφι, ενάντια στις πληροφορίες των ξένων δυτικών σταυροφορικών ΜΜΕ, ΔΕΝ δεν βρίσκεται στα χέρια των αντικαθεστωτικών και των αμερικάνων, ουσιαστικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Οι ... αντικαθεστωτικοί του Σαρκοζί και του Ομπάμα βομβάρδισαν χθες την Τρίπολη με εκατόμβη νεκρών.
Με την ....βοηθεια βεβαια των βομβαρδιστικων αεροπλανων του ΝΑΤΟ!!!! Γιατι οι ιδιοι ειναι αρουραιοι και λαγοι!!! Περιμενουν πρωτα να βομβαρδισουν τα αεροπλανα του ΝΑΤΟ, να τους σκοτωσουν ολους, και μετα βγαινουν απο τα λαγουμια τους η ξαναεπιστρεφουν απο την πυλαλα υποχωρησης που ριχνουνε, και το παιζουν ηρωες με πυροβολισμους στον αερα η με δολοφονιες αμαχων μεταναστων που βρισκονταν και δουλευαν στην Λιβυη!


http://litlepost.blogspot.com/2011/08/22-2011.html